• page_head_bg

2 dina 1 jero rohangan

2 dina 1 jero rohangan

Katerangan pondok:

2 dina 1 beachflag kutub kit, ukuranana leutikpantaiflaggSistim kalawan kinerja ongkos tinggi.Ieu ngarojong duananabandéra buluwangun jeungbandera cimatabentukna ku kutub set sarua.Henteu ngan ukur dianggo pikeun jero ruangan tapi ogé saé pisan pikeun ditempatkeun di payuneun toko sareng pasar pikeun pariwara di jalan anu luhur salaku bandéra samentawis.

Aplikasi:Forecourts, fronts warung, paméran, acara indoor atanapi outdoor.


Rincian produk

Tag produk

Kutub serat padet ieu sareng sarung nilon bertulang kalebet dua bagian, jangkungna tampilan salaku bentuk bulu nyaéta 2m sareng jangkungna tampilan salaku bandéra bentukna teardrop nyaéta 1.8m.Ukuranana cocog pisan pikeun panggunaan jero ruangan sapertos supermarkét, iklan pasar atanapi ditempatkeun di luar toko.

Dasar standar pikeun sistem tiang bandéra 2 dina 1 ieu nyaéta basa logam kalayan ukuran 31x21cm

Beurat hampang sareng portabel, gampang dipasang sareng diturunkeun, leres-leres ramah ka pangguna énggal.

Unggal set hadir sareng kantong mawa Non anyaman, panjangna kirang ti 1.2m, cocog pikeun palet Éropa

Kaunggulan

(1) Tiang sarua cocog duanana spanduk jangjang jeung spanduk teardrop

(2) Serat bertulang nilon malapah / serat padet kutub, béaya rendah tapi kinerja tinggi

(3) Kit pinuh kalebet kutub / basa logam / kantong mawa, dibabawa sareng hampang

INDOOR-2IN1-BEACH-FALA-BANNER

Spésifikasi

Kode barang wangun Dimensi tampilan Ukuran spanduk GW (hardware wungkul)
IDR-B Bulu / jangjang 2m 1.65mx 0.5m 1 kg
cimata 1,8m 1.5mx 0.45m. 2,6 kg

  • saméméhna:
  • Teras: