• page_head_bg

stand tampilan 3D

  • Tower Banner

    Banner munara

    Spanduk menara mangrupikeun bentuk piramida terbalik sareng 3 sisi tampilan.Bentuk jangkung tur unik pasti bakal ngajadikeun anjeun nangtung kaluar tina acara atawa acara.3 desain anu béda atanapi sadayana sami tiasa gumantung kana kabutuhan anjeun.

  • Tornado banner

    Banner Tornado

    Banner puting beliung dingaranan bentukna, spanduk tampilan silinder 3D.Beda sareng spanduk Burgundy atanapi spanduk lantera, spanduk puting beliung mangrupikeun grafik anu teu diganggu.Bisa muter dina angin.Pamakéan indoor atanapi outdoor sapertos pameran, pameran dagang, mall balanja jsb.

  • Toblerone Banner

    Banner Toblerone

    Banner Toblerone dingaranan coklat sabab ngagaduhan bentuk anu sami.Kalayan gabungan 3 spanduk nangtung, anjeun tiasa gaduh daérah anu tiasa dicitak anu langkung ageung.Éta ogé tiasa dianggo salaku spanduk horisontal.Anjeun tiasa dianggo dina kasempetan anu béda upami diperyogikeun, anu tiasa ngahémat biaya sareng waktos anjeun.Duanana bentuk gampang pikeun ngarobah grafik.

  • Pyramid Banner

    Spanduk Piramida

    spanduk piramida, mangrupa 4 sided portalble nangtung banner, pilihan alus pikeun anjeun nyetél tampilan anjeun gancang dina acara.Kalayan bentuk seger sareng dampak multi arah, éta leres-leres ngajantenkeun anjeun nangtung.Ieu muka nepi kawas payung.Gampang nyetél sareng ngahapus.Anjeun ngan bisa ngarobah grafik gampang lamun pesen anjeun robah.Desain aslina tina wzrods.

  • Pop Up Vertical Banner

    Pop Up Banner nangtung

    Pop up spanduk nangtung nyaéta A-Frame Structure.Gampang dianggo, ngalipet, nyimpen sareng ngangkut.Modél spanduk pop up anu sanés pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.Hal ieu loba dipaké dina lapangan golf, festival usum panas, kebon, teras na acara pantai jeung kagiatan lianna.Dijieun pikeun luar, éta tahan, aman, dibabawa sareng cocog pikeun tampilan pamasaran.

  • Pop Up Bean Banner

    Pop Up Bean Banner

    Spanduk kacang, dingaranan bentukna oval, ogé katelahPop Up Spanduk A-Frame , Spanduk Luar Pop Outs atawaSpanduk Sideline, Nyaéta tanda spanduk iklan portabel, enteng sareng merenah anu tiasa disetél sareng diturunkeun dina tilu puluh detik.Grafik dua sisi nyadiakeun paparan maksimum.Alus pisan pikeun acara olah raga, promosi, acara dagang, sareng papan petunjuk arah.

  • Lantern Banner

    Banner lantera

    Spanduk seuneu, ogé katelahBanner lanteras, nu branding inovatif solusi tampilan indoor na outdoor, diprint dina 3 sisi, leuwih spasi pikeun pangiriman pesen ti bandéra tradisional, gerak puteran nyieun 360 ° view dina angin, pesen anjeun bisa ditempo ti sagala arah.Gampang ngumpul sareng katingali pisan.

  • Half Moon Banner

    Spanduk Satengah Bulan

    Spanduk satengah bulan hampang sareng dibabawa, tiasa dianggo di jero ruangan atanapi di luar, sami sareng spanduk Pop out atanapi spanduk Sideline A-frame, pilihan anu saé pikeun anjeun nyetél tampilan anjeun gancang dina acara.Éta tiasa gampang diatur dina sababaraha menit sareng dibungkus dina ukuran anu alit.Anjeun ngan bisa ngarobah grafik lamun pesen anjeun robah.bisa dipaké salaku tampilan tunggal atawa ganda sided.

  • Foldable Vertical Square

    Foldable nangtung Square

    Kuadrat nangtung anu tiasa dilipat nyaéta konsép anu sami sarengfoldable pasagi horizontal, pilihan luar biasa anjeun anu sanés pikeun setelan acara anjeun.Gampang ngalipet, nyimpen sareng ngangkut.Loba dipaké dina kursus béda, festival usum panas, sarta promosi acara atawa kagiatan lianna.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2