• page_head_bg

Sistem 4 dina 1

Sistem 4 dina 1

Katerangan pondok:

4 dina 1 beachflags sistem kutub mangrupa produk patén urang jeung ngagagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya dina 2008, nu bisa ngarojong 4 rupa-rupa wangun bandéra populér (bulu bandéra,spanduk ngalayang,bandéra sirip hiujeungbandéra sagi opat) ku hiji tiang bandéra anu sarua.Gampang ngageser sareng ngontrol saham anjeun pikeun nyumponan pesenan anu mendesak, ngaleutikan inventaris sareng rohangan saham anjeun.Salah sahiji produk urang nu pang populerna.

Aplikasi:Luar keur promosi, pamasaran, pituduh umbul pikeun acara olahraga atawa kagiatan eye-catching séjén.


Rincian produk

Tag produk

Unggal sét sistem kutub 4in1 hadir sareng kutub tip anu fleksibel sareng kutub panangan.

Ujung anu fleksibel nyaéta pikeun spanduk bulu, spanduk tetes mata sareng spanduk hiu anu ngabagi kutub anu sami

Kutub panangan kanggo spanduk Rectangular, anu ngabagi kutub handap anu sami kecuali kutub tip

Janten ngan ukur hiji set kutub tapi tiasa dianggo pikeun bandéra anu pang populerna, anjeun henteu kedah nyimpen saham pikeun unggal jinis kutub spanduk, hartosna ngahémat investasi sareng rohangan saham anjeun.Tiang bendera pantai ieu mangrupikeun salah sahiji desain poplar kami.

Tiang bendera didamel tina komposit karbon, nyayogikeun tingkat kateguhan, kakuatan sareng kalenturan anu langkung luhur dibandingkeun sareng aluminium atanapi orat.

Kaunggulan

(1) Diprakarsai dirancang ku WZRODS sakuliah dunya sarta Patén di Cina

(2) Super gampang ngumpul sareng ngarobih bentuk

(3) Gampang ngadalikeun saham anjeun, simpen investasi sareng rohangan anjeun

(4) Unggal set hadir kalawan actas arry, Lightweight jeung portabel

(5) Lega rupa-rupadasar-dasarsadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

4-in-1-system

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Wangun bulu Bentuk teardrop Bentuk sirip hiu Wangun sagi opat GW per set Panjang bungkusan
jangkungna tampilan Ukuran bandéra jangkungna tampilan Ukuran bandéra jangkungna tampilan Ukuran bandéra jangkungna tampilan Ukuran bandéra
FOS S 2,7m 2,2 * 0,7m 2,5m 1,92*0,7m 2,5m 2.2*0.6m 2,2m 1,6 * 0,7m 0,9 kg 114 cm
FOM M 3,8m 3,2 * 0,7m 3,5m 3.2*0.9m 3,6m 3.0*0.9m 2,9m 2,5 * 0,7m 1,2 kg 156m
FOL L 5,2m 4,2 * 0,7m 4,8m 3,7 * 1,1m 5,0m 4,0 * 1,2m 4,3m 3,3*0,7m 1,5 kg 156 cm

Manggihpilihan dasaratawa leuwih bandéra séjén &stand tampilan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin