• page_head_bg

4 dina 1 Dasar Cai

4 dina 1 Dasar Cai

Katerangan pondok:

4 dina 1 dasar cai diprakarsai ku Wzrods di sakuliah dunya dina 2020. 4 aplikasi béda dina 1base cai fillable.Dijieunna tina HDPE, Beurat nepi ka 20kg max sanggeus eusian cai, Gampang mindahkeun kalawan roda pilihan.

As Tanda jalan satapak: Nyepeng panel komposit aluminium awét (ukuran A1, ketebalan 4-5mm)

As Dasar tihang bandéra: Dipaké nyalira salakudasar bandéraatawa digabungkeun jeungX dasar or plat dasar logam.

As Tanda ayunatanapi Swinger Poster, ukuran Panel A1 (594 * 841mm), direkayasa pigura tabung, ukuran packing leutik

AsNangtung lawon: Kain sarung bantal.Pigura dilapis bubuk.Ukuran tampilan 70*120cm

 


Rincian produk

Tag produk

Desain aslina urang ti 2020, munggaran di dunya Molded Water Base bisa nyugemakeun 4 aplikasi.Salaku anggota novél kulawarga dasar cai urang, dasar cai 4in1 nahan desain klasik urang (stackable / kombinasi jeung cross base), ogé bisa jadi dasar tanda stand.

Salaku base tihang bandéra biasa, éta bisa dipaké kalawan spindle salaku base bandéra individu atawa salaku beurat tambihan kana bandéra X base atawa plat base logam pikeun stabilitas hadé.

Salaku dasar tanda footpath, 4-5mm ACM sabeulah (aluminium komposit panel) ukuran A1 (594 * 841mm) disarankeun.Tanda aréa grafik: W: 594mm x H: 800mm dina dua sisi

Salaku tanda ayun, pigura tabung logam anu kuat kalayan dilapis bubuk, panjang tabung direkayasa sareng dibungkus dina dasar cai dina kotak anu sami pikeun gampang diangkut.Ukuran panel A1 (594*841mm).

Salaku lawon nangtung, ditukeurkeun lawon sarung bantal.Ukuran standar pigura tube logam sami sareng tanda ayun, ukuran tampilan 70 * 120cm.Jangkungna pigura logam bisa ngaropéa.

Kaunggulan

4 aplikasi béda dina 1 base cai, diprakarsai ku WZRODS sakuliah dunya

Gampang mindahkeun sareng ngontrol saham anjeun, ngahémat investasi sareng rohangan saham.

Pigura logam dipak kalawan basa cai dina karton sarua pikeun gampang transportasi

base cai stackable pikeun beurat heavier

HDPE tahan UV, sampurna pikeun panggunaan luar jangka panjang

Roda di handap tiasa ngabantosan anjeun ngalihkeunana kalayan gampang

Lampu sorot LED lumaku pikeun nyaangan signage anjeun dina poék

4IN1-Water-Base-z

Spésifikasi

Kode barang Ngaran tampilan Appr.GW
DW-60 Dasar cai / tanda jalan satapak 59 x 80 cm 2,5 kg
DW-61 Tanda ayun 59 x 84 cm 6,5 kg
Dw-62 lawon Nangtung 70 x 120 cm 6,5 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin