• page_head_bg

Tentang Kami

logo--brand

Spésialis kutub spanduk

TI 2005

Weihai Wisezone Outdoor Equipment Co., Ltd. (Weihai Wisezone Display Equipment Co., Ltd.) mangrupikeun perusahaan manufaktur anu mapan sareng pangalaman 17 taun, khusus dina industri iklan visual pikeun tiang bandéra / kutub spanduk & alat tampilan portabel.

Panaratas

Janten pamimpin dina industri kutub spanduk ku ngamekarkeun produk inovatif.

Nilai

Pikeun nyiptakeun nilai produk pikeun klien sareng ngabantosan karyawan ngahontal harga diri.

Bagikeun

Ngarasakeun kasuksésan sareng kamekaran sareng klien, karyawan sareng supplier.

Naon Urang Laksanakeun

Weihai Wisezone mangrupikeun perusahaan munggaran di Cina anu ngagunakeun bahan komposit karbon pikeun ngadamel kutub spanduk ngalayang ti saprak 2005. Sanes produsén spanduk ngalayang munggaran di dunya, tapi urang ningkatkeun éta langkung saé tibatan anu asli sareng nyiptakeun industri spanduk komposit karbon. kutub pikeun Cina sarta mangrupakeun salah sahiji Industri utama makers Standar pikeun komposit karbon / fiberglass kutub spanduk.

Kalayan gairah pikeun inovasi, tim R&D kami terus ngembangkeun produk anyar unggal taun.Kami ngagaduhan langkung ti 10 barang anu dipaténkeun sapertos multi-fungsidasar cai,Sistem tiang bandéra 4in1, ransel bandéra jalannu geus barang populér sakuliah dunya sarta dituturkeun ku batur.

Kami ogé nampi pamundut individu sareng ngarancang produk OEM / ODM pikeun anjeun sacara éksklusif.

Kami paduli lingkungan sareng karyawan kami, lulus Inok Etika sareng anggota SEDEX

Kami damel sareng sabagéan ageung perusahaan percetakan bendera, tampilan sareng tanda-tanda importir / distributor di 70 countires di sakuliah dunya.

Hoyong cooperate jeung manufactuer dipercaya langsung?Pls ngarasa Luncat ngahubungan kami, Wzrods pernah ngantep anjeun turun.

Naha Urang

/news/

Kami terus-terusan ngusahakeun ningkatkeun produksi urang ku Manajemén Lean, anu tiasa ngamungkinkeun produksi urang janten fléksibel pisan dina waktos anu pondok, kantos 12000pcs kutub dina 12 dinten.

/news/

Genah, beurat hampang sareng kakuatan anu luhur mangrupikeun fitur tihang bandéra komposit karbon urang.Garansi 3 taun ka sadaya kutub standar kami, nu geus kabuktian salamet handapeun160km/h uji laju angindina Lab Torowongan Angin Italia.

exhibition-(3)

Kualitas emas, waktos kalungguhan pondok, harga wajar, produk ramah lingkungan sareng inovasi ngajantenkeun urang pamimpin di industri ieu.Perusahaan Percetakan terkemuka di dunya, merek sareng importir tanda;distributor alat tampilan milih gawé bareng kami.

Dimana wzrods nangtung, dimana endah kajadian!