• page_head_bg

Dewan Backapck

Dewan Backapck

Katerangan pondok:

Leumpang ransel dewan, ogé katelah Iklan billboard Asasi Manusa, nyaeta paling ongkos-éféktif jeung affordable bentuk métode iklan.Titik konci nyaéta grafis dicitak dina vinyl anu nempelkeun kana papan busa, sanés lawon.Gampang pikeun ngahasilkeun atawa diganti ku ongkos handap.

Ransel iklan Ieu hands-free, lightweight jeung portabel, a 59x 42cm dewan diangkat luhureun sirah, mintonkeun poster robah hareup jeung tukang, mastikeun dulur bisa nempo pesen béda Anjeun, éta idéal pikeun promosi jangka pondok.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Konser jsb.


Rincian produk

Tag produk

Lampu-beurat dijieunna 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain saluran aliran hawa, Straps adjustable, ieu mastikeun wearer nu nyaman;boga saku samping jeung kompartemen deui pikeun nyekel hiji inuman atawa pamasaran flyers, ninggalkeun wearer kalawan leungeun bébas.

Lightweight tur kuat kutub aluminium salaku struktur, panjang kutub sarua ransel, dipak dina karton sarua.

Grafik bisa gampang dihapus atawa diganti, Ukuran percetakan: H59 x W42cm sakumaha dianjurkeun.

Pintonan ransel billboard manusa ieu mangrupikeun alat pamasaran anu efektif pikeun leres-leres kéngingkeun merek dina cara anu hargana.

Kaunggulan

(1) Lampu-beurat dijieunna 3D-busa panel deui kalawan cushion sarta ngidinan desain saluran aliran hawa, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman

(2) A kompartemen zippered jeung kantong séjén nyadiakeun spasi tambahan pikeun ngeset leungeun Anjeun bébas.

(3) sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

(4) Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

(5) bahan Oxford ngajadikeun ransel loba tougher jeung awét pikeun pamakéan lila.

backpack-foam-board

Spésifikasi

Kode barang Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
BIIDKT 59 * 42cm * 2 lembar 1,2 kg 54*30.5*5.5CM

  • saméméhna:
  • Teras: