• page_head_bg

Ransel DELUXE - B

Ransel DELUXE - B

Katerangan pondok:

Advertising Walking Backpack sareng B-shape Banner anu saé anu ngamungkinkeun rohangan ageung pikeun anjeun ngarancang sareng nyitak pesen mangrupikeun alat tampilan portabel anu hampang, hargana murah pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun merek, produk atanapi jasa anjeun nalika angkat dina acara indoor atanapi outdoor. dina riungan nu leuwih gede.

Aplikasi:Iklan Indoor & Luar, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Panggung, Konsér jsb.


Rincian produk

Tag produk

Paké ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion sarta desain saluran aliran hawa, Straps adjustable, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman.saku samping jeung kompartemen zippered mantuan Anjeun nyimpen hiji inuman sarta pamasaran flyers, ninggalkeun anjeun kalawan leungeun bébas.

Sadaya kutub sareng spanduk tiasa dipak kana ransel pikeun ngagampangkeun transportasi sareng neundeun

Bandéra ngawangun B anu disaluyukeun nawiskeun kasempetan branding anu unik.Pikeun ngagem ransel iklan mobile sareng spanduk grafik khusus dina acara atanapi di balaréa, anjeun bakal janten pusat perhatian.

Kaunggulan

(1) produk Patén, inovasi bendera ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Panel tukang 3D-foam beurat ringan sareng bantal sareng ngawenangkeun desain saluran aliran hawa, nyayogikeun pangalaman anu nyaman.

(3) A kompartemen zippered na kantong séjén nyadiakeun spasi tambahan pikeun ngeset leungeun Anjeun bébas.

(4) sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

(5) Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

(6) bahan Oxford ngajadikeun ransel loba tougher jeung awét pikeun pamakéan lila.

(7) Kutub dina serat komposit karbon, kakuatan luhur sarta tougher ti bahan aluminium atawa plastik

BACKPACK-B-1

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Bandéra Beurat Ukuran bungkusan
BBX-B 82cm * 46cm * 2 lembar 1,2 kg 54*30.5*5.5CM

Panggihan deui urangbandéra ransel / spanduk Rucksack Jalan orhardware bandéra


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin