• page_head_bg

Ransel DELUXE - Bal

Ransel DELUXE - Bal

Katerangan pondok:

Bola ransel sareng struktur lipatan lantera, gampang disetél, dibungkus dina ukuran alit, hampang sareng dibabawa, mangrupikeun alat pariwara jalan anu unik sareng efektif pikeun nunjukkeun logo perusahaan atanapi pesen promosi panganyarna anjeun nalika pindah, idéal pikeun acara, promosi. jeung paméran.

Aplikasi:Iklan Indoor & Luar, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Panggung, Konsér jsb.


Rincian produk

Tag produk

Bal banner ransel ngagunakeun ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain channel aliran hawa, Straps adjustable, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman;gaduh saku mantuan anjeun nyimpen flyers pamasaran, ninggalkeun anjeun kalawan leungeun bébas.

Bal ngagunakeun kutub serat komposit karbon beurat hampang salaku pigura, adopts struktur tilepan, sarupa jeung payung atawa lantera, mastikeun pikeun nyetél atawa ambruk gampang, ogé tetep bentukna alus sanajan dina cuaca windy.

Lampu LED (henteu kalebet) tiasa dipasang di jero bal pikeun nyaangan grafis anjeun dina poék salaku pilihan

Pikeun ngagunakeun 240g lawon tegangan nyieun grafik sarung bantal keur bola ransel disarankeun, hal ieu ngamungkinkeun lawon grafis manteng leuwih eta pikeun masihan bentuk bal ogé.

Kaunggulan

Inovasi desain bandéra ningkatna, diprakarsai dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

Panel tonggong 3D-foam ringan anu didamel ku bantal sareng ngamungkinkeun desain saluran aliran hawa, nyayogikeun pangalaman anu nyaman.

Kompartemen seleting sareng kantong sanésna nyayogikeun rohangan tambahan pikeun ngosongkeun panangan anjeun.

Sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

Bahan Oxford ngajadikeun ransel langkung tangguh sareng awét kanggo dianggo lami.

Kutub dina serat komposit karbon, kakuatan luhur & tougher ti aluminium atawa kutub plastik

BACKPACK-BALL

Spésifikasi

Kode barang Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
Bal ransel Bola diaméterna 80 cm 2 kg 54*30.5*5.5CM

  • saméméhna:
  • Teras: