• page_head_bg

Ransel DELUXE - O

Ransel DELUXE - O

Katerangan pondok:

O-Shape Wearable Advertising Backpacks anu ngamungkinkeun rohangan anu ageung pikeun anjeun ngarancang sareng nyitak pesen mangrupikeun alat anu hampang, biaya anu efektif pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun merek, produk atanapi jasa anjeun nalika nuju ngalih dina acara indoor atanapi outdoor sareng dina riungan anu langkung ageung.

Aplikasi:Iklan Indoor & Luar, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Panggung, Konsér jsb.


Rincian produk

Tag produk

Paké ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain channel aliran hawa, Straps adjustable, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman;boga saku samping jeung kompartemen zippered nulungan anjeun inuman atawa toko flyers pamasaran, ninggalkeun anjeun kalawan leungeun bébas.

Datang sareng 8 potongan kutub sareng 4 PCS pikeun saban gigir, nyetél nyalira, gampang dipasang
Knapsack promosi ieu kalebet kantong pikeun neundeun tihang bandéra sareng bandéra

Anggo ransel iklan sélulér sareng spanduk grafik tunggal atanapi dua sisi khusus, pikeun nunjukkeun logo atanapi pesen promosi anjeun dina acara salajengna anjeun sareng janten pusat perhatian.

Kaunggulan

(1) produk Patén, inovasi bendera ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion sarta ngidinan desain saluran aliran hawa, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman

(3) A kompartemen zippered na kantong séjén nyadiakeun spasi tambahan pikeun ngeset leungeun Anjeun bébas.

(4) sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

(5) Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

(6) bahan Oxford ngajadikeun ransel loba tougher jeung awét pikeun pamakéan lila.

BACKPACK-O-1

Spésifikasi

Kode barang Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
Ransel O 53,5 * 54,5cm * 2 lembar 1,2 kg 54*30.5*5.5CM

  • saméméhna:
  • Teras: