• page_head_bg

Ransel DELUXE - Dua - Beungeut

Ransel DELUXE - Dua - Beungeut

Katerangan pondok:

Ngaronjatkeun sareng ngalegaan séri umbul ransel urang, dibandingkeun sareng umbul Rectangle ransel, spanduk ganda ngamungkinkeun pangaruh visual maksimal sareng daérah merek anu langkung ageung.
Kutub panangan luhur tiasa disaluyukeun pikeun tampilan dina 45 derajat pikeun multi-view atanapi 180 derajat salaku hiji spanduk ageung.

Bandéra ransel kami mangrupikeun alat anu hampang, hargana efektif pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun merek atanapi jasa anjeun nalika pindah dina acara indoor atanapi outdoor.

Aplikasi:Iklan Indoor & Luar, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Panggung, Konsér jsb.


Rincian produk

Tag produk

Ransel Dua raray ngagunakeun ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain aliran hawa, Straps adjustable, ieu mastikeun wearer nu nyaman;boga saku samping jeung kompartemen zippered mantuan Anjeun nyimpen hiji inuman atawa pamasaran flyers, ninggalkeun wearer kalawan leungeun bébas.

Knapsack promosi ieu kalebet kantong pikeun neundeun tihang bandéra.Spandukna gampang disetél, geser kutub nangtung kana saku tengah spanduk heula, teras selapkeun kutub panangan kana saku luhur spanduk, saluyukeun kutub panangan ka posisi anu leres anu anjeun peryogikeun sareng Pulas tutup screw dugi ka aman. konci dua kutub leungeun babarengan

Kutub panangan luhur anu tiasa disaluyukeun sareng dua spanduk, ngawenangkeun rohangan ageung sareng multi-view pikeun dampak merek anu diperpanjang

Kaunggulan

Inovasi bandéra ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

Panel tonggong 3D-foam ringan anu didamel ku bantal sareng ngamungkinkeun desain saluran aliran hawa, nyayogikeun pangalaman anu nyaman.

Kompartemen seleting sareng kantong sanésna nyayogikeun rohangan tambahan pikeun ngosongkeun panangan anjeun.

Sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

Bahan Oxford ngajadikeun ransel langkung tangguh sareng awét kanggo dianggo lami.

Kutub dina serat komposit karbon, kakuatan luhur & tougher ti aluminium atawa serat kaca kutub

BACKPACK-SIGN-AND-FLAG

Spésifikasi

Kode barang Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
Ransel DBH 110*42.5CM*2PC 1,2 kg 54*30.5*5.5CM

  • saméméhna:
  • Teras: