• page_head_bg

Ransel DELUXE - Payung

Ransel DELUXE - Payung

Katerangan pondok:

Spanduk ransel munggaran di dunya kalayan payung anu tiasa dilipat pikeun iklan leumpang

Ransel nahan payung pikeun anjeun, Éta ngabebaskeun leungeun anjeun pikeun ngalakukeun kagiatan bari ngajaga anjeun ditangtayungan tina sinar UV, Panas, sareng Hujan iraha waé.Panutup payung tiasa ditukeurkeun sareng tiasa disaluyukeun sareng percetakan grafik.payung téh gampang pikeun muka tur melu, dipak kana kantong mawa lamun teu dipaké;ogé tiasa ditampilkeun dina taneuh salaku spanduk X pikeun nunjukkeun pesen anjeun.Payung ransel mangrupikeun idéal upami anjeun peryogi iklan mobile luar dina acara usum panas.

Aplikasi:Iklan Luar, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta jsb.


Rincian produk

Tag produk

Paké ransel DELUXE sarua, beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion jeung desain aliran hawa, Straps adjustable, ieu mastikeun wearer nu nyaman;gaduh saku samping jeung kompartemen zippered mantuan Anjeun inuman atawa toko flyers pamasaran, ninggalkeun wearer kalawan leungeun bébas.

Payung ngagunakeun kutub serat komposit karbon beurat hampang salaku pigura, adopts struktur tilepan, mastikeun pikeun nyetél atawa nyokot handap gampang.

Pikeun muka payung, cukup masangkeun kana kurung ransel, teras Ransel bakal nahan payung sareng ngajaga anjeun tina panonpoé sareng hujan bari janten média iklan.

Pikeun nangtung payung dina taneuh, éta bakal tiasa dianggo salaku spanduk X pikeun nunjukkeun logo atanapi pesen anjeun
Janten nalika ngagemna, éta mangrupikeun iklan mobile;lamun nempatkeun dina taneuh, eta mangrupakeun tanda stand

Kaunggulan

Ransel Payung - UV, Perlindungan Panas sareng Hujan, Cahaya & Bergaya

(1) Inovasi bandéra ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) beurat lampu dijieun 3D-busa panel deui kalawan cushion sarta ngidinan desain saluran aliran hawa, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman

(3) A kompartemen zippered na kantong séjén nyadiakeun spasi tambahan pikeun ngeset leungeun Anjeun bébas.

(4) sabuk adjustable nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

(5) Desain kait dina sabuk pikeun botol cai

(6) bahan Oxford ngajadikeun ransel loba tougher jeung awét pikeun pamakéan lila.

(7) Kutub dina serat komposit karbon, kakuatan luhur & tougher ti aluminium atawa serat kaca kutub

BACKPACK-UMBRELLA-1

Spésifikasi

Kode barang Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
Ransel UM 129*63 CM 2 kg 87*30.5*5.5CM

  • saméméhna:
  • Teras: