• page_head_bg

Ransel bandéra & tanda

Ransel bandéra & tanda

Katerangan pondok:

Bandéra & tanda Ransel inovatif kami, desain inovatif pikeun ngagabungkeun bandéra sareng poster babarengan, anjeun tiasa ngagantelkeun bandéra dina tonggong sareng nempelkeun poster dina permukaan datar panel tukang, éta hartosna dua kali perhatian kana pesen anjeun tibatan biasa.bandéra jalan.Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamajukeun merek anjeun atanapi produk anjeun dina perjalanan pikeun acara atanapi aktivasina merek.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Acara, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta, Konser jsb.


Rincian produk

Tag produk

Beda jeung klasik urangRansel SFH, urang mindahkeun gunung bandéra tina Ransel bandéra & asup ka jero kompartemen zippered sarta ninggalkeun panel tukang datar

Tiang bendera dirancang salaku kombinasi fléksibel tina lima pilihan bandéra dina hiji sistem, ransel sarua jeung flagpole sarua bisa nyaluyukeun jeung 5 wangun populér (bendera bulu, teardrop bandéra jeung bandéra rectangle, arch bandéra, bandéra ngawelah)

Beungeut anu ageung dina tonggong, ngamungkinkeun anjeun pikeun nempelkeun poster, ku kituna bendera sareng poster ageung bakal pikaresepeun, ngabantosan anjeun ngajalajah langkung seueur usaha poténsial.

Kalawan grafik custom pikeun bandéra jeung poster nu bisa kalayan gampang robah tina hiji acara ka hareup, Ransel Bandéra & tanda salah sahiji parabot ongkos-éféktif pangalusna pikeun promosi leumpang indoor atanapi outdoor.

Kaunggulan

(1) Inovasi bandéra ningkatna design.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Hiji ransel jeung kutub set jas pikeun 5 bentuk bandéra, gampang pikeun mindahkeun jeung ngadalikeun stock anjeun papanggih urutan urgent klien ', ngaleutikan inventory anjeun sarta spasi stock.

(3) panel deui 3D-busa beurat lampu dijieun kalawan cushion sarta ngidinan desain saluran aliran hawa, nyadiakeun nyaman ngagunakeun pangalaman

(4) A kompartemen zippered nyadiakeun spasi tambahan pikeun ngeset leungeun Anjeun bébas.Kantong panjang didamel khusus pikeun nyimpen tihang

(5) Buckles dina sabuk nyegah ransel ti condong deui dina angin nu kuat.

(6) kantong samping bolong / kait pikeun botol cai

(7) bahan Oxford ngajadikeun ransel loba tougher jeung awét pikeun pamakéan lila.

BACKPACK-SIGN-AND-FLAG

Spésifikasi

Kode barang produk Ukuran percetakan Beurat ukuran packing
BBXDNOA F/S/U Bandéra 122*51CM 1,2 kg 54*30.5*5.5CM
Poster 51*28CM

Panggihan deui urangSpanduk ranselatawa liannabandéra&stand tampilan


  • saméméhna:
  • Teras: