• page_head_bg

Ransel HDPE

Ransel HDPE

Katerangan pondok:

Ransel HDPE, didamel tina bahan HEPE, tiasa dianggo salaku versi anggaran Kombinasispanduk ransel (spanduk Mochilaortampilan billboard manusa), Pinuh fungsi sarua salakuRansel spanduk DELUXE, tapi ongkos handap.Dirancang ku WZRODS di sakuliah dunya sareng diluncurkeun dina 2016.


Rincian produk

Tag produk

Ransel HDPE, didamel tina bahan HEPE, tiasa dianggo salaku versi anggaran tina spanduk ransel Kombinasi, fungsina sami sareng Ransel DELUXE, tapi hargana langkung handap.Diprakarsai ku WZRODS di sakuliah dunya sareng diluncurkeun dina 2016

Kaunggulan

(1) Hiji jas ransel pikeun leuwih 14 bentuk bandéra ku cara ngarobah kutub ngarojong béda, nyimpen ongkos jeung gampang ngadalikeun stock Anjeun.

(2)Bahan ransel mangrupikeun bahan baku HDPE, langkung tangguh pikeun dianggo lami.

(3) Cai buktina jeung lightweight

(4) Puseur Surface ransel tiasa masangkeun logo atanapi grafis anu sanés

BACKPACK  HDPE

Spésifikasi

Kode barang Ukuran bandéra Beurat ukuran packing
QTDS-SFH S (bulu) 122 x 51 cm 1,2 kg 50*38*5.5CM
F(titik air mata) 103 x 52 cm
H (sagi opat) 110x40cm
Ukuran C 152 x 51 cm
Ukur 105 x 50 cm

  • saméméhna:
  • Teras: