• page_head_bg

Sistim panghalang

  • Café Barrier

    Kafé Panghalang

    Sistem halangan kafé kami saé pikeun ngabagi daérah patio di luar bisnis anjeun, ogé masihan anjeun kasempetan pikeun merek dagang anjeun ku cara anu visual pisan, ngabantosan nyiptakeun kasadaran sareng kéngingkeun minat anu ngaliwat.Base kalawan lima liang ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun wates anjeun sarta aréa seating flexibly.Halangan kafe sareng spanduk tunggal atanapi dua sisi anu pikaresepeun pikeun mastikeun tempat anjeun nangtung tina kompetisi, ogé nyayogikeun panyalindungan angin pikeun klien anjeun.Spanduk tiasa gampang diganti.

  • BS1000

    BS1000

    BS1000, sistem modular timer assembly ngawengku tabung jeung sauntuyan panyambungna.Panyambungna dijieun ku suntik molding sarta dijieunna tina kaca-serat tulangan plastik kalayan kakuatan alus.Tabung tiasa Aluminium atanapi serat komposit sareng unggal ruas panjangna ukur 1m.

    Warna baku tina sendi hideung;on pamundut mendi bisa dijieun dina kelir séjén.

    Mesen tabung sareng sendi sacara fleksibel dumasar kana inventaris atanapi aplikasi anjeun.