• page_head_bg

Base Pikeun Hard Taneuh

Base Pikeun Hard Taneuh

Katerangan pondok:

Maneuh cross base (X base), Ékonomi cross base, tripod base, Cross base, lancah base, Metal base plate (baja plat pasagi), Car Wheel Base jsb sadia pikeun taneuh harder, kayaning trotoar jeung aspal ker atawa teuas indoor lanté.

 


Rincian produk

Tag produk

Maneuh Cross Base

Dasar cross tetep sareng bantalan spindle, ogé katelah basa X atanapi basa Scissor

Pikeun duanana indoor jeung outdoor.

Spésifikasi

ukuran:82cm * 5cm (dilipat)

beurat:4 kg

Bahan:Besi galvanis kalayan dilapis bubuk warna abu

Kode barang:DX-1

FIXED-CROSS-BASE
ECONOMIC-CROSS-BASE

Ékonomi Palang Base

Alus keur ukuran leutik beachflag kawas bandéra bulu, deco jangjang, bandéra blok jsb.

Anggo di jero ruangan atanapi pikeun nambihan dasar cincin cai pikeun cuaca angin di Luar

ukuran:77 cm * 3 cm

beurat:1,3 kg

Bahan:Beusi kalayan dilapis bubuk warna abu

Kode barang:DM-9

Dasar Tripod

Dasar lipat pikeun ukuran spanduk leutik.Nambahkeun beurat lumaku.Jero rohangan atawa Luar

ukuran:37*3.2 cm (dilipat)

beurat:2 kg

Bahan:baja karbon jeung bubuk warna hideung coated

Kode barang:DM-17

TRIPOD-BASE
BASE-PLATE

Lempeng Dasar

Plat dasar logam sareng spindle, cocog pikeun kalolobaan kaayaan.Jero rohangan atawa Luar

ukuran:40*40*0.4cm/40*40*0.8cm/50*50*0.8cm

beurat:5 kg/10 kg/15 kg

Bahan:Beusi dilapis bubuk warna hideung

Kode barang:DT-30/DT-31/DT-32

Dasar Palang

Baja karbon kalayan pagawean krom, kantong beurat anu tiasa dieusi cai tiasa dianggo salaku tambihan beurat.

Pikeun duanana indoor atanapi outdoor

ukuran:82 cm * 82 cm

beurat:3 kg

Bahan:Baja karbon

Kode barang:DM-5

CROSS-BASE
SPIDER BASE

Dasar lancah

Vérsi update tina cross base, liang Panon pilihan pikeun pasak.Pikeun duanana indoor atanapi outdoor

ukuran:52cm * 21cm (dilipat)

beurat:2,6 kg

Bahan:Baja karbon

Kode barang:DM-48/49 (tanpa Panon-liang)

3-leg Base

Paling pikeun pamakéan indoor pikeun spanduk leutik atawa outdoor kalawan kantong beurat cai tambahan

ukuran:24 cm

beurat:0,9 kg

Bahan:Baja

Kode barang:DM-1

3-LEG-BASE
ROUND-BASE

Dasar buleud

Pilihan anu saé pikeun nganggo spanduk 3D atanapi spanduk bentuk unik, katingalina langkung pikaresepeun.Di jero rohangan wungkul

ukuran:φ38 cm

beurat:2 kg

Bahan:Beusi dilapis ku krom

Kode barang:DT-26

taneuh teuas & padang rumput hejo Palang Base

Ngagabungkeun datar dibereskeun cross base kalawanspike taneuh, Hiji jas dasar pikeun aplikasi naon waé kalayan béaya rendah

ukuran:base cross dibereskeun 84cm * 5cm / spike 20cm

beurat:4,2 kg

Bahan:Baja karbon + beusi, Galvanized sareng warna abu dilapis bubuk

Kode barang:9WT-33

HARD-GROUND&LAWN-CROSS-BASE
FOUNTAIN-BASE

Pangkalan Air Mancur

4 rotator kalawan béda sudut slight on 1 sistem basa, Indoor atanapi outdoor

ukuran:43*21 cm (dilipat)

beurat:8,5 kg

Bahan:Baja

Kode barang:DM-6

Dasar Ban (Bisa dilipat)

Cost-éféktif jeung awét dasar Ban

Biasana pikeun tempat parkir atanapi tampilan dealer mobil.Ngan nempatkeun ieu handapeun ban mobil atawa beurat beurat lianna di luhureun eta.Ukuran packing leuwih badag batan DV-1 atawa DV-2

ukuran:89*49 cm

beurat:2 kg

Bahan:Tabung logam / dilapis bubuk

Kode barang:DV-3

TYRE-BASE-(UNFOLDABLE)
TYRE-BASE-(FOLDABLE)

Dasar Ban (Bisa Dilipat)

Dasar ban anu tiasa dilipat mangrupikeun desain asli kami,

Volume packing leutik pikeun pangiriman gampang jeung neundeun

Teu perlu ngajalankeun Ove, ngan nyelapkeun eta handapeun ban kandaraan nanaon

ukuran:20*58 cm

beurat:2,3 kg

Bahan:Tabung logam / dilapis bubuk

Kode barang:DV-1

Base Mobil Gunting

Pérsi pembaruan tina dasar Ban Lipat

Sarua ukuran packing leutik tapi leuwih basajan pikeun nyetél

ukuran:89*49 cm

beurat:2 kg

Bahan:Tabung logam / dilapis bubuk

Kode barang:DV-2

SCISSOR-CAR-BASE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin