• page_head_bg

Dasar Pikeun padang rumput hejo Atawa Keusik

Dasar Pikeun padang rumput hejo Atawa Keusik

Katerangan pondok:

Patok taneuh bandéra sareng sekrup taneuh ngadukung bandéra acara anjeun dina taneuh anu lemes, luar, sapertos jukut, kokotor sareng keusik.

DELUXE / nilai / dasar tilu versi pikeun nyumponan anggaran anjeun.

Rotor atanapi Axle pikeun Entri Kutub 14.8mm standar kami, Ukuran Sesuaikeun sayogi


Rincian produk

Tag produk

DELUXE Ground Spike

Alat idéal pikeun taneuh lemes sapertos jukut, taneuh atanapi keusik.

3 lapisan anti karat pagawean kalayan sistem bantalan premium pikeun rotasi bandéra lemes

Kalayan dua cingcin 'O' nyayogikeun pas anu sampurna sareng aman

Stiker anti-serangan / panutup handap bantalan plastik.

OEM katampa.

Spésifikasi

ukuran:51 cm * 5 cm

beurat:Kira-kira 1 kg

Bahan:Baja karbon

Kode barang:DS-7

STANDARD-GROUND-SPIKE
VALUE-GROUND-SPIKE

Niley Ground Spike

Pilihan pangalusna pikeun taneuh lemes.Biaya handap tapi gawéna sampurna.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya OEM katampa.

Ball bearing spindle pikeun rotasi bandéra lemes

Kalawan cingcin tw '0' nyadiakeun fit sampurna jeung aman

Spésifikasi

ukuran:51 cm * 9 cm

beurat:Kira-kira 1 kg

Bahan:Baja sareng sarung plastik nilon bertulang

Kode barang:DS-56 (chromed) / Ds-57 (galvanis)

Spike taneuh basajan

Pilihan dasar alternatif pikeun spike taneuh.OEM katampa

Spésifikasi

ukuran:51 cm * 5 cm

beurat:Kira-kira 1 kg

Bahan:Baja galvanis

Kode barang:DS-26

SIMPLE-GROUND-SPIKE
SCREW-SPIKE

Screw Spike

Tugas beurat screw taneuh, sampurna pikeun keusik, pantai, taneuh lemes.

Hot dip beusi galvanized kalawan sistem bearing pilihan.

Hadir sareng rod puteran logam gratis pikeun ngabantosanana.OEM katampa.

ukuran:49 cm * 4,5 cm

beurat:Sakitar 1,5 kg

Bahan:Hot dip beusi galvanis

Kode barang:DL-2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin