• page_head_bg

Pananda wates

Pananda wates

Katerangan pondok:

Seueur acara balap FPV ayeuna nganggo umbul spidol ogé gerbang balap FPV DIY, Dirancang pikeun pembalap FPV, aranjeunna katingali pisan sareng awét dina angin sareng nyayogikeun rujukan visual anu saé dina Lagu / Kursus FPV lokal anjeun.. Gerbang ieu didamel tina prop. lawon tahan.Dipiguraan ku awét beurat-témbok fiberglass kutub.Kabéh umbul spidol leuwih gampang pikeun nyetél jeung rentang lega basa Anjeun bisa milih ngagunakeun dina taneuh lemes atawa teuas.


Rincian produk

Tag produk

Seueur acara balap FPV ayeuna nganggo umbul spidol ogé gerbang balap FPV DIY, Dirancang pikeun pembalap FPV, aranjeunna katingali pisan sareng awét dina angin sareng nyayogikeun rujukan visual anu saé dina Lagu / Kursus FPV lokal anjeun.. Gerbang ieu didamel tina prop. lawon tahan.Dipiguraan ku awét beurat-témbok fiberglass kutub.Kabéh umbul spidol leuwih gampang pikeun nyetél jeung rentang lega basa Anjeun bisa milih ngagunakeun dina taneuh lemes atawa teuas.

Kaunggulan

(1) kutub serat komposit, leuwih kuat pikeun pamakéan outdoor jangka panjang.

(2) Dasar pilihan pikeun ngajantenkeun stabil dina waktos anu béda

(3) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lightweight jeung portabel.

(4) Digabungkeun sareng bandéra Corner / Mimitian bandéra sareng gerbang Arch jsb pikeun nyetél sirkuit balap.

(5)) rentang lega tina basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

BOUNDARY-MARKERS

Spésifikasi

Kode barang produk Dimensi tampilan Ukuran bungkusan
TH-1 Pananda wates 1,8 * 0,4m 0,9m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin