• page_head_bg

BS1000

BS1000

Katerangan pondok:

BS1000, sistem modular timer assembly ngawengku tabung jeung sauntuyan panyambungna.Panyambungna dijieun ku suntik molding sarta dijieunna tina kaca-serat tulangan plastik kalayan kakuatan alus.Tabung tiasa Aluminium atanapi serat komposit sareng unggal ruas panjangna ukur 1m.

Warna baku tina sendi hideung;on pamundut mendi bisa dijieun dina kelir séjén.

Mesen tabung sareng sendi sacara fleksibel dumasar kana inventaris atanapi aplikasi anjeun.

Aplikasi:Acara olahraga, Warung Kopi, pameran dagang atanapi sistem bimbingan di tempat umum


Rincian produk

Tag produk

Kusabab loba aplikasi anu bisa dipake kalawan runtuyan BS1000, Pikeun mesen tabung na panyambungna flexibly nurutkeun inventory anjeun atanapi aplikasi disarankeun.

Gagasan aplikasi: Kusen panto 1x2m;Pigura spanduk Triangle portabel, 1x1m, 1x2m, 1x3m;
Sistem panghalang: ukuran naon waé (sababaraha 1m) sapanjang jalan panjang sareng jangkungna 1m

Tabung anu didamel tina serat komposit, saé pikeun acara sabab hampang sareng ngahémat angkutan barang.tabung aluminium bakal hadé pikeun warung kopi atawa salaku sistem hidayah di wewengkon umum

Kauntungan tina panyambungna anu tiasa diatur sudut anu dirarancang asli, pigura panghalang tiasa ditingali dina panjangna sareng bentuk naon waé, bahkan tiasa dianggo dina tangga.

Kantong oxford anu rapih tiasa disayogikeun pikeun ngabungkus tabung sareng konektor di jero pikeun tampilan portabel.1 méter ukur panjang angkutan ensures pigura gampang pikeun nempatkeun dina kandaraan mana wae, merenah pikeun acara Anjeun.

Rupa-rupa basa sayogi pikeun nyocogkeun kana kaayaan anu béda, sapertos spike, plat dasar beusi datar atanapi dasar cai

Taroskeun kami pikeun ngabahas babarengan pikeun ngajantenkeun anu sampurna.Dimensi tampilan OEM ditarima.

Kauntungannana

(1) Sistem modular, langkung seueur aplikasi, tiasa dianggo deui sareng kombinasi énggal

(2) beurat hampang sareng Portabel

(3) Henteu peryogi alat pikeun ngarakit

(4) rupa-rupa basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

DOOR-FRAME

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin