• page_head_bg

Banner Burgundy

Banner Burgundy

Katerangan pondok:

Spanduk Burgundy mangrupikeun solusi tampilan jero ruangan sareng luar anu unik pikeun ngajantenkeun anjeun nangtung dina pameran atanapi pameran dagang atanapi kagiatan promosi anu sanés.Hal ieu kacida katempo, bisa ditempo ti kajauhan.Muterkeun lancar kalayan spindle dina angin ngahiliwir.4 panels, Anjeun bisa milih pikeun mibanda grafik sarua atawa béda.Ngagunakeun pigura payung tilepan méré Anjeun karapihan lengkep pikiran.

Aplikasi: alat branding sampurna pikeun spasi komérsial, fairs, acara indoor na outdoor.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk Burgundy mangrupikeun pilihan anu unik, padet sareng luar biasa pikeun ngajantenkeun anjeun nangtung dina pameran atanapi pameran dagang atanapi kagiatan promosi anu sanés.Katingali ti kajauhan.Bisa muterkeun mulus kalayan spindle dina angin ngahiliwir.Sagemblengna aya 4 sisi, anjeun tiasa milih gaduh grafik anu sami atanapi béda.Ngagunakeun pigura payung tilepan méré Anjeun karapihan lengkep pikiran.

Kaunggulan

(1) Pigura payung tilepan ngagampangkeun pikeun nyetél atanapi ngabongkar.Digagas dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Seueur daérah lager pikeun nyebarkeun pesen anjeun bahkan ti kajauhan.

(3) Gampang nyetél sareng ngahapus, grafis tiasa gampang dirobih

(4) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lampu jeung portabel

(5) Muter lancar dina angin

BURGUNDY-BANNER-2

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Ukuran Banner Ukuran bungkusan
TDG95125 2,2m * 0,95m 1,4m * 0,9m * 4 PCS 1,5m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin