• page_head_bg

Kafé Panghalang

Kafé Panghalang

Katerangan pondok:

Sistem halangan kafé kami saé pikeun ngabagi daérah patio di luar bisnis anjeun, ogé masihan anjeun kasempetan pikeun merek dagang anjeun ku cara anu visual pisan, ngabantosan nyiptakeun kasadaran sareng kéngingkeun minat anu ngaliwat.Base kalawan lima liang ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun wates anjeun sarta aréa seating flexibly.Halangan kafe sareng spanduk tunggal atanapi dua sisi anu pikaresepeun pikeun mastikeun tempat anjeun nangtung tina kompetisi, ogé nyayogikeun panyalindungan angin pikeun klien anjeun.Spanduk tiasa gampang diganti.

Panghalang kafe sampurna pikeun toko sareng réstoran di jero ruangan atanapi di luar, ogé tempat tampilan spanduk pariwara portabel pikeun acara dagang atanapi acara.


Rincian produk

Tag produk

Sistem halangan kafé kami saé pikeun ngabagi daérah patio di luar bisnis anjeun, ogé masihan anjeun kasempetan pikeun merek dagang anjeun ku cara anu visual pisan, ngabantosan nyiptakeun kasadaran sareng kéngingkeun minat anu ngaliwat.Base kalawan lima liang ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun wates anjeun sarta aréa seating flexibly.Halangan kafe sareng spanduk tunggal atanapi dua sisi anu pikaresepeun pikeun mastikeun tempat anjeun nangtung tina kompetisi, ogé nyayogikeun panyalindungan angin pikeun klien anjeun.Spanduk tiasa gampang diganti.Sampurna pikeun toko sareng réstoran di jero ruangan atanapi di luar, ogé tampilan spanduk pariwara portabel pikeun acara dagang atanapi acara

Kaunggulan

(1) Desain modular sareng portabel, gampang ngumpul gancang

(2) Ukuran packing Leutik, panjangna 1m ukur keur angkutan gampang.

(3) basa universal kalawan lima liang, Sambungkeun sababaraha unit kana sagala ukuran flexibly

(4) Sistem tegangan ngajaga spanduk anjeun salawasna katingali saé

(5) Gampang nyetél jeung ngarobah leuwih grafik

(6) Bubuk coated Tube Steel kalayan diaméter 30mm

cafe-barrier-(2)

Spésifikasi

Ukuran pigura Ukuran spanduk Ukuran bungkusan
2,0m * 1,0m 198*90 cm 1m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin