• page_head_bg

Banner Jandela Mobil

Banner Jandela Mobil

Katerangan pondok:

Bandéra jandela mobil patén kami, ogé disebut bandéra clip-on, gampang napel kana jandéla mobil atanapi treuk, 3 bentuk populér (bandéra bulu / bandéra teardrop / bandéra sagi opat) sayogi.Pivoting kutub ngamungkinkeun bandéra robah jadi angin, meunang leuwih perhatian kana pesen anjeun.Desain klip jandela dua-sapotong ngamungkinkeun bandéra & kutub bisa dihapus gampang tanpa rolling handap jandela.

Aplikasi: Alat tampilan hébat pikeun klub, dealerships mobil, fairs jalanan, pikeun ngamajukeun hiji merk atawa jasa jeung langsung nyekel panon konsumén hareup.

Catetan: pikeun kandaraan stasioner sapertos kavling mobil atanapi laju nyetir handapeun 35mph


Rincian produk

Tag produk

Bandéra jandela mobil patén kami, ogé disebut bandéra clip-on.3 bentuk béda (bulu / teardrop / sagi opat) aya.Alat tampilan hébat pikeun klub, dealerships mobil, fairs jalanan, pikeun ngamajukeun hiji merk atawa jasa jeung langsung nyekel panon konsumén hareup.

Catetan:pikeun kandaraan stasioner sapertos kavling mobil atanapi laju nyetir handapeun 35mph

Kaunggulan

(1) Diprakarsai dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Konstruksi rotasi ensures kutub jeung bandéra 360 derajat rotasi.

(3) Gampang ngagantelkeun kana kendaraan naon waé ku cara ngageser klip kana jandela mobil

(4) Bandéra henteu peryogi angin pikeun nunjukkeun pesen

(5) Unggal kit ngawengku kutub jeung klip kantétan.

CAR-WINDOW-BANNER-z

Spésifikasi

Wangun Bandéra Dimensi tampilan Ukuran Bandéra hardware Beurat
Cimata 70 cm * 33 cm 59 cm * 24 cm 0,1 kg
Bulu 87cm * 31,5cm 67,5cm * 28,5cm 0,1 kg
Sagi opat 70 cm * 26 cm 52 cm * 24 cm 0,12 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin