• page_head_bg

Klip Spanduk

Klip Spanduk

Katerangan pondok:

Spanduk klip mangrupikeun pilihan kreatif pikeun promosi sareng narik perhatian dina rohangan anu alit.The beurat-tugas clamp palastik bisa kalayan gampang klip on pipe / tube / pager jsb, 3 wangun populér (bendera bulu / teardrop bandéra / bandéra sagi opat) sadia.

Aplikasi: Sampurna pikeun iklan titik penjualan


Rincian produk

Tag produk

Spanduk klip mangrupikeun pilihan kreatif pikeun promosi sareng narik perhatian dina rohangan anu alit.The beurat-tugas clamp palastik bisa kalayan gampang klip on pipe / tube / pager jsb.

3 bentuk béda (bulu / teardrop / sagi opat) aya.

Kaunggulan

(1) Diprakarsai ku WZRODS sakuliah dunya

(2) 1 set kutub pikeun 2 bentuk-bulu jeung teardrop bandéra

(3) Clamp buka diaméterna nepi ka 60mm.

(4) Konstruksi rotasi ensures kutub jeung bandéra 360 rotasi gelar.

(5) Busa lemes bodas tiasa ningkatkeun gesekan sareng ngajantenkeun stabil

(6) Bandéra henteu peryogi angin pikeun nunjukkeun pesen

CLIP-BANNER-z

Spésifikasi

Wangun Bandéra Dimensi tampilan Ukuran Bandéra beurat beurat
Cimata 75 cm * 33 cm 59 cm * 24 cm 0,1 kg
Bulu 70 cm * 26 cm 58.5cm * 24.5cm 0,1 kg
Sagi opat 70 cm * 26 cm 52 cm * 23 cm 0,1 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin