• page_head_bg

Sajarah parusahaan

Peran "CREATOR" dina industri

  • 2005
    Anu munggaran di Cina ngagunakeun komposit karbon pikeun ngahasilkeun kutub spanduk ngalayang.Desain kami dina kutub spanduk loba ditiron ku pesaing domestik jeung luar negeri.
  • 2006
    Pencipta O-ring ganda dina spindle tina dasar bandéra jeung desain loba disalin.
    Nyiptakeun kantong cai Nilon kualitas.
  • 2007
    Pencipta kombinasi pigura spanduk ransel sareng desain disalin.
  • 2008
    Pencipta kombinasi sistem bandéra pantai (4in1) desain disalin.
    Pencipta dasar ban mobil anu tiasa dilipat sareng desain ditiron.
  • 2009
    Nyiptakeun hardware bendera teardrop jandela mobil mini sareng desain disalin.
  • 2010
    Mimiti masang bandéra spanduk dina tenda ku kurung sareng ide& desain disalin.
  • 2011
    Pencipta bendera teardrop klip mini.
    Pencipta tank cai stackable multi-tujuan pikeun tiang bandéra sareng desain disalin.
    Pencipta spanduk Magnum sareng desain disalin.
  • 2012
    Pencipta 3d serise payung pigura lantera / Burgundy / Toranodo.
  • 2013
    Pencipta sistem panghalang.
  • 2014
    Panyipta bendera multi-tujuan nganggo dasar beton anu dilapis palastik.
  • 2015
    Pencipta Desain spanduk kupu-kupu ransel sareng desain disalin.
    Nyiptakeun hardware bandéra teardrop magnet mini.
  • 2016
    Pencipta ransel kombinasi HDPE sareng desain disalin.
    Pencipta dasar mobil Scissor.
  • 2017
    Pencipta tank cai LED sareng desain bakal ditiron.
    Pencipta Universal Gazebo Bandéra Kutub Bracket.
  • 2018
    Nyiptakeun spanduk mobil sareng desain disalin.
    Pencipta sistem generasi anyar (7in1) parantos diciptakeun.
    Pencipta Multi-bracket.
  • 2019
    Pencipta spanduk tripod.
  • 2020
    Pencipta 4in1 tanki base tank cai.
    Pencipta dasar tiang bendera Raksasa Lipat.
    Pencipta spanduk arch.
  • Hadir

Kami kontributor pikeun industri falg & tampilan dunya, Aksi nyarios langkung ageung tibatan Kecap.
Hoyong gaduh anu énggal anu anjeun henteu mendakan di pasar?Taros Kami, kami hoyong ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun ide anjeun.