• page_head_bg

Taros Kami

Weihai Wisezone Témbongkeun Equipment Co., Ltd.

BUTUH BANTUAN?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

TAROS KAMI

Kualitas emas, waktos kalungguhan pondok, harga wajar, produk ramah lingkungan sareng inovasi ngajantenkeun urang pamimpin di industri ieu.Perusahaan Percetakan terkemuka di dunya, merek sareng distributor tanda & tampilan milih damel sareng kami.

adress Alamat: No.10 Tangshan Rd, Hi-tech Dist, Weihai, Cina 264209

fax Fax: 0086-(0)631-5782291

email Surélék: info@wzrods.com