• page_head_bg

Spanduk melengkung

Spanduk melengkung

Katerangan pondok:

Spanduk melengkung, sarupa jeungSpanduk teleskopik(Recatangle bandéra) tapi kalawan 110 gelar panangan, ogé dipikawanoh salaku 110 gelar H banner, bentukna bandéra stylish kalawan aréa diprint leuwih badag, lightweight tur dibabawa karbon komposit pigura kutub bandéra, sadia dina tilu ukuran.

Aplikasi: Iklan Indoor atanapi Outdoor, Acara, Pameran, Acara, Promosi, jsb.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spanduk Lengkung, mirip sareng spanduk Teleskopik (Bandéra recatangle) tapi kalayan panangan gelar 110, ogé katelah spanduk 110 derajat H, bentuk bandéra bergaya kalayan aréa anu dicitak langkung ageung, pigura kutub bandéra komposit karbon ringan sareng portabel, sayogi dina tilu ukuran.

    Kaunggulan

    (1) Bahan komposit karbon ngamungkinkeun set kutub ngabengkokkeun sareng ngayun dina angin tapi henteu gampang rusak sanajan dina kaayaan anu paling hese.

    (2) Kutub komposit karbon premium disetél sareng kantong mawa kalebet - hampang sareng portabel.

    (3) Wewengkon anu tiasa dicitak langkung ageung ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun pesen pamasaran sareng merek anu sregep, dampak luhur.

    (4) Rupa-rupa pilihan dasar tugas beurat pikeun nyocogkeun permukaan sareng kaayaan naon waé."Spin bébas" pikeun ngajaga bandéra anjeun teu kusut.

    Spésifikasi

    Kode barang Ukuran tampilan Ukuran percetakan Ukuran pacing
    HS384 2,4m 1,9x0,8m
    HM385 3,2m 2,7x0,8m
    HL386 4,6m 3,5x0,8m

     

    Panggihan langkung seueur urang anu sanéshardware bandéra,dasar-dasarjeungasesoris bandéra.


  • saméméhna:
  • Teras: