• page_head_bg

Banner Acara Drone

  • banner
    • Indoor Ring Gate

      Jero rohangan Ring Gerbang

      Gerbang ring jero rohangan, desain pop-kaluar, gerbang balap drone anu hampang sareng portabel sareng Loopholes di sabudeureun gerbang anu tiasa ngaliwat jalur lampu, langkung seueur pangkalan pilihan anu sayogi, langkung pikaresepeun pikeun balap.

    • Indoor D Gate

      Jero rohangan D Gerbang

      Gerbang D jero rohangan nyaéta Gerbang balap FPV anu dilakukeun pikeun kontes balap drone, panggunaanana sami sareng gerbang ring jero ruangan tapi bentukna béda.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.Kalawan sababaraha pilihan ningkatna, éta gampang pikeun ngawangun rupa-rupa kursus.

    • Indoor Arch Ring

      Jero rohangan Arch Ring

      Cincin Arch jero rohangan nyaéta Gerbang ngalayang Micro FPV pikeun Tiny Whoop Inductrix sareng Micro Racing Drones, pamakeanna sami sareng gerbang ring jero ruangan sareng gerbang D jero ruangan tapi bentukna béda.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.Kalawan sababaraha pilihan ningkatna, éta gampang pikeun ngawangun rupa-rupa kursus.

    • Outdoor Round Gate

      Gerbang buleud outdoor

      Gerbang buleud luar, mangrupikeun salah sahiji jinis Gerbang Balap Quadcopter populér anu anjeun teu hoyong sono, dirarancang sacara éksklusif pikeun balap drone.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.kualitas luhur FPV Racing Air Gerbang ring.
      Bandéra didamel tina lawon rajutan poliéster sareng cukup kuat pikeun dianggo di luar dina kalolobaan cuaca.

    • Outdoor Arch Gate

      Gerbang Arch luar

      Gerbang lengkungan luar nyaéta gerbang hawa anu paling populér anu ngamungkinkeun anjeun nyetél lagu balapan FPV anu nangtang kalayan gampang sareng gancang, Pilihan anu sampurna pikeun panitia FPV Race, klub bahkan pikeun individu anu hoyong nguji sareng ningkatkeun kaahlian ngalayang FPV.

      Ogé dipaké pikeun festival promo atawa acara tampilan, Contona, a Mimitian atawa finish garis pikeun acara klub senang.

      Grafik tiasa disaluyukeun, lawon nilon tangguh kuat pikeun panggunaan indoor / outdoor.

      Aya 3 pilihan dasar utama pikeun nyocogkeun permukaan anu béda sareng lokasi tampilan.

    • Event Square Gate

      Gerbang Square Acara

      Spanduk Gerbang Gerbang pasagi pasagi, Sampurna pikeun ngamimitian sareng garis finish, atanapi salaku Gerbang Mimiti sareng Gerbang Finish pikeun balap drone Fpv, ogé tiasa dianggo salaku gerbang acara atanapi arches gerbang promosi sapertos pembukaan toko upacara, promo festival.Grafik tiasa disaluyukeun, lawon nilon tangguh kuat pikeun panggunaan indoor / outdoor.

    • Boundary Markers

      Pananda wates

      Seueur acara balap FPV ayeuna nganggo umbul spidol ogé gerbang balap FPV DIY, Dirancang pikeun pembalap FPV, aranjeunna katingali pisan sareng awét dina angin sareng nyayogikeun rujukan visual anu saé dina Lagu / Kursus FPV lokal anjeun.. Gerbang ieu didamel tina prop. lawon tahan.Dipiguraan ku awét beurat-témbok fiberglass kutub.Kabéh umbul spidol leuwih gampang pikeun nyetél jeung rentang lega basa Anjeun bisa milih ngagunakeun dina taneuh lemes atawa teuas.