• page_head_bg

Gerbang Square Acara

Gerbang Square Acara

Katerangan pondok:

Spanduk Gerbang Gerbang pasagi pasagi, Sampurna pikeun ngamimitian sareng garis finish, atanapi salaku Gerbang Mimiti sareng Gerbang Finish pikeun balap drone Fpv, ogé tiasa dianggo salaku gerbang acara atanapi arches gerbang promosi sapertos pembukaan toko upacara, promo festival.Grafik tiasa disaluyukeun, lawon nilon tangguh kuat pikeun panggunaan indoor / outdoor.

Aplikasi: salaku Gerbang Mimitian sareng Gerbang Finish pikeun balap drone Fpv, ogé tiasa dianggo dina seueur kaayaan anu béda-béda sapertos pembukaan toko upacara, promo festival, bahkan salaku garis Start atanapi Finish pikeun acara klub anu pikaresepeun.

 


Rincian produk

Tag produk

Gerbang pasagi acara, salaku Gerbang Mimitian sareng Gerbang Finish pikeun balap drone Fpv, ogé tiasa dianggo dina seueur kaayaan anu béda-béda sapertos pembukaan toko upacara, promo festival, bahkan salaku garis Mimiti atanapi Selesai pikeun acara klub anu pikaresepeun.Grafik tiasa disaluyukeun, lawon nilon tangguh kuat pikeun panggunaan indoor / outdoor.

Kaunggulan

(1) kutub serat komposit, leuwih kuat pikeun pamakéan outdoor jangka panjang.

(2) Sistim tilu-sapotong jeung gampang ngaganti panel.

(3) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lightweight jeung portabel.

(4) Digabungkeun jeungBandéra juru/ Gerbang lengkungpikeun nyetél sirkuit balap.

(5) Angin hook na string kaasup, sangkan Gerbang stabil dina angin.

(6) rentang lega tinadasar-dasarsadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

EVENT-SQUARE-GATE

Spésifikasi

Kode barang Ukuran Dimensi tampilan Ukuran bungkusan
Mxh3x3 Ukuran Leutik 3*3m 1,5m
mxh4x3 Ukuran Sedeng 4*3m 1,5m

  • saméméhna:
  • Teras: