• page_head_bg

Asesoris Banner Bandéra

  • Flag /banner weights

    Beurat bandéra / spanduk

    Beurat spanduk bandéra, Gunakeun pikeun nyegah bandéra anjeun ngageser ka luhur tiang bandéra, ngajaga bandéra anjeun dina tempatna sanajan dina cuaca angin.

    Aman kana grommet atanapi loop kalayan spring snap

    Dijieunna tina anyaman sareng beuratna 200g

     

  • Carry bag

    Mawa kantong

    Kantong lawon non-anyaman, pilihan anggaran pikeun bungkusan angkutan, tiasa dianggo sakali atanapi tiasa dianggo deui

    210D oxford mawa kantong, alus pikeun pamakéan jangka pondok

    Koper mawa Deluxe, didamel tina 600D oxford, dilapis ku seleting muka.Kantong mawa mangpaat pikeun ngangkut: bandéra, kutub, sareng pilihan dasar (kajaba pelat dasar sareng dasar cai anu dibentuk), dua gagang dina sisi mawa kantong sahingga gampang dibawa.Éta dijieun ogé sarta awét pikeun ngajaga alat Anjeun dina kaayaan alus.

  • Flag Sleeve

    Leungeun Bandéra

    Leungeun baju bandéra mangrupikeun saku anu dilebetkeun ku tiang bendera

    1) motong lempeng, 600d oxford Poliésterleungeun baju bandéra, Warna hideung, packing di roll, lebar baku 11.5cm atawa sakumaha pamundut anjeun

    2) Disiapkeun leungeun baju bandéra, warna hideung, 600d oxford Poliéster, kalayan motong diagonal profésional pikeun bagian tina leungeun baju nu mangrupa bagian melengkung keur ngalayang banner atawa bulu bandéra

    3) Webbing elastis salaku leungeun baju bandéra, warna hideung atanapi bodas, lebar 11.5cm / 14cm atanapi sakumaha pamundut anjeun

  • Bungee hook

    Bungee hook

    Bungee dasi jeung hook plastik, idéal pikeun ngalereskeun spanduk aman.

    Cara anu saderhana sareng gampang pikeun masang spanduk anjeun.Bisa dipaké dina Anggar, railings na Parancah.

    4mm ari kualitas sarta panjangna 13/17/20cm atawa sakumaha pamundut anjeun