• page_head_bg

Beurat bandéra / spanduk

Beurat bandéra / spanduk

Katerangan pondok:

Beurat spanduk bandéra, Gunakeun pikeun nyegah bandéra anjeun ngageser ka luhur tiang bandéra, ngajaga bandéra anjeun dina tempatna sanajan dina cuaca angin.

Aman kana grommet atanapi loop kalayan spring snap

Dijieunna tina anyaman sareng beuratna 200g

 

Aplikasi: Opsionalasesoris bandérapikeun pamakéan ku bandéra dipasang kana flagpole a


Rincian produk

Tag produk

Beurat bandéra / spanduk
Aman kana grommet atanapi loop kalayan spring snap
Dijieunna tina anyaman sareng beuratna 200g
Paké pikeun nyegah bandéra anjeun ti ngageser up tiang bendera dina angin

flag-weights

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin