• page_head_bg

Leungeun Bandéra

Leungeun Bandéra

Katerangan pondok:

Leungeun baju bandéra mangrupikeun saku anu dilebetkeun ku tiang bendera

1) motong lempeng, 600d oxford Poliésterleungeun baju bandéra, Warna hideung, packing di roll, lebar baku 11.5cm atawa sakumaha pamundut anjeun

2) Disiapkeun leungeun baju bandéra, warna hideung, 600d oxford Poliéster, kalayan motong diagonal profésional pikeun bagian tina leungeun baju nu mangrupa bagian melengkung keur ngalayang banner atawa bulu bandéra

3) Webbing elastis salaku leungeun baju bandéra, warna hideung atanapi bodas, lebar 11.5cm / 14cm atanapi sakumaha pamundut anjeun


Rincian produk

Tag produk

1) Lempeng motong leungeun baju bandéra, 600d oxford Poliéster, balck di roll, rubak 11.5cm atawa sakumaha pamundut anjeun

2) Disiapkeun leungeun baju, 600d oxford Poliéster, kalayan motong diagonal pikeun bagian tina leungeun baju nu mangrupa bagian melengkung pikeun ngalayang banner atawa bulu bandéra

3) Webbing elastis, warna hideung atanapi bodas, rubak 11.5cm / 14cm atanapi sakumaha pamundut anjeun

4) Nylon Webbing, rubak 2.5cm pikeun bandéra loop

FLAG-SLEEVE-1
FLAG-SLEEVE-2
FLAG-SLEEVE-3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin