• page_head_bg

Foldable Horizontal Square

Foldable Horizontal Square

Katerangan pondok:

The foldable pasagi horizontal, disebut ogesagi opat pop kaluar A spanduk pigurailaharna dipaké salaku tanda wayfinding, signage sponsor, signage acara, sarta signage promosi di sela-sela maén bal, maén bal, jsb di lapangan jeung kaluar.Portabel, hampang sareng serbaguna, urangDéwan lapangngamungkinkeun pikeun set-up effortless.Ieu gampang spring up tina posisi narilep sarta nyokot-handap nyaéta hitungan detik.Hadir sareng pasak atanapi tambahkeun kantong beurat cai tambahan pikeun ngajaga stabilitas dina cuaca angin

Sideline Bingkai mangrupikeun tanda sareng tampilan iklan anu saé pikeun acara olahraga, pameran dagang, parade atanapi acara sanés di jero ruangan atanapi di luar.


Rincian produk

Tag produk

Kuadrat horizontal foldable, disebut oge rectangle pop kaluar Spanduk pigura sampurna pikeun on sawah sareng mareuman.Portabel, hampang sareng serbaguna, Papan Lapangan kami ngamungkinkeun set-up anu gampang.Desain anu tiasa dilipat ngajantenkeun produk ieu pilihan anu saé pikeun kampanye perusahaan anjeun salajengna, nunjukkeun sponsor dina turnamen atanapi ngawakilan tim anjeun.Ieu gampang spring up tina posisi narilep sarta nyokot-handap nyaéta hitungan detik.

Sideline Bingkai mangrupikeun tanda sareng tampilan iklan anu saé pikeun acara olahraga, pameran dagang, parade atanapi acara sanés di jero ruangan atanapi di luar.

Kaunggulan

(1) The spanduk bisa twisted kana kirang ti satengah ukuranana, pikeun neundeun gampang jeung transportasi.

(2) Pigura dijieunna tina kutub komposit awét sarta fléksibel

(3) Sistem tegangan/Velcro distancing Straps dina kadua sisi jeung handap / tetep grafis datar tur stabil

(4) beurat tambahan lumaku (pasak,kantong beurat cai, jsb).

(5) Unggal set dina kantong mawa.Gampang dibawa.

FOLDABLE-TRANGLE-1

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Ukuran bungkusan Beurat
G20-321 2,0m * 1,0m 3,2 kg
G25-320 3,0m * 1,0m 3,8kg

  • saméméhna:
  • Teras: