• page_head_bg

Foldable nangtung Square

Foldable nangtung Square

Katerangan pondok:

Kuadrat nangtung anu tiasa dilipat nyaéta konsép anu sami sarengfoldable pasagi horizontal, pilihan luar biasa anjeun anu sanés pikeun setelan acara anjeun.Gampang ngalipet, nyimpen sareng ngangkut.Loba dipaké dina kursus béda, festival usum panas, sarta promosi acara atawa kagiatan lianna.

Aplikasi: Kuadrat nangtung anu tiasa dilipat, tiasa dianggo salaku salah sahiji pigura Sideline A, tanda anu saé sareng tampilan iklan pikeun acara olahraga, acara dagang, parade atanapi acara anu sanés di jero ruangan.


Rincian produk

Tag produk

Kuadrat nangtung anu tiasa dilipat nyaéta konsép anu sami sareng kuadrat horizontal anu tiasa dilipat, pilihan anu luar biasa anjeun pikeun setting acara anjeun.Gampang ngalipet, nyimpen sareng ngangkut.loba dipaké dina kursus béda, festival usum panas, sarta promosi acara atawa kagiatan séjén.

Kaunggulan

(1) The spanduk bisa twisted kana kirang ti satengah ukuranana, pikeun neundeun gampang jeung transportasi.

(2) Pigura dijieunna tina kutub komposit awét sarta fléksibel

(3) Sistem tegangan/Velcro distancing Straps dina kadua sisi jeung handap / tetep grafis datar tur stabil

(4) ditambahkeun beurat lumaku (pegs, kantong cai, jsb).

(5) Unggal set hadir kalawan kantong mawa.

VERTICAL-TRIANGLE

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Ukuran bungkusan
HT21 2,47 * 0,86m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin