• page_head_bg

Sistem Banner Giant

Sistem Banner Giant

Katerangan pondok:

Tihang raksasa, Tiang Bandéra Buta atawaBandéra Windancerdi pasar, biasana mangrupa oversizedbandéra sagi opatkalawan kutub aluminium telescopic nepi ka 5.4m tinggi.Unik urangSistim flagstand butaBéda pisan sareng anu sanés, 3 bentuk bandéra populér (bandéra tetesan cai / bandéra bulu / bandéra sagi opat) dina sistem 1 kutub, jangkungna 5m / 6m / 7m, 4 jinisdasar nangtungaya.Masihan anjeun leuwih wangun jeung leuwih pilihan tinamintonkeun dampak tinggipikeun tampilan pamasaran atanapi paméran anjeun sareng pastikeun pesen anjeun katingali di luhur balaréa.

Aplikasi:Acara luar ruangan, Pameran, Mal balanja, Pasar, Pameran Otomatis jsb, dimana waé anjeun kedah narik perhatian masarakat.


Rincian produk

Tag produk

Ayeuna lolobanaTihang raksasa, Tiang bandéra raksasa atawaBandéra Windancerleuwih 5m tinggi nyaéta kutub aluminium kalawan tank cai, éta gede pisan keur angkutan / ngan hiji spanduk sagi opat sadia / bandéra mindeng wraps sabudeureun kutub / Kutub ruksak dina angin beurat.Janten kami ngarancang sistem flagstand énggal ieu pikeun paménta bandéra kutub raksasa.

Urangbandéra buta stand outdoor, kutub dina bahan komposit karbon, nu beurat hampang, fléksibel tur tahan dina angin beurat.Ketebalan kutub langkung seueur tibatan ukuran kutub biasa, ku kituna tiasa dianggo sanajan angin beurat sapertos spanduk luar Giant.

Sistem kutub anu sami tiasa ngadamel 3 bentuk bandéra anu béda, kalebet bandéra sabeulah, bandéra cimata deco sareng bandéra rectangular (ngan ku nambihan kutub panangan).Dumasar kutub 5m, anjeun tiasa nambihan ruas tambahan pikeun ngadamel ukuran anu langkung ageung.Hal ieu kacida merenah pikeun pamaké tungtung anu boga paménta bentuk bandéra béda, ogé jadi gampang pikeun dealers ngadalikeun stock.

Tiang bendera portabel kami dipak ku kantong oxford anu ogé tiasa ngapak spanduk sareng sababaraha basa di jero.Dimensi bungkusan kirang ti 1.2m anu cocog pikeun palet Éropa sareng ngahémat biaya tambahan ageung pikeun angkutan ekspres.

Nangtungpilihan dasarkaasup Ground spike, cross base, Mobil Gunung Stand na Foldable base raksasa papanggih ampir kabéh aplikasi pikeun kutub raksasa.Dasar caibisa ditambahkeun kana cross base pikeun stabilitas hadé

Dasar raksasa anu tiasa dilipat kami dirilis dina 2020 sareng disarankeun pisan kalayan 3 titik jual utama:
1.With bearing pikeun ngidinan kutub muterkeun dina angin, bandéra moal mungkus sabudeureun kutub
2.Rekayasa Alu pigura pastikeun ukuran packing pangleutikna
3.Suitable pikeun kalolobaan aplikasi, pepeg lumaku / kantong keusik tambahan atawabeurat caiaya

Kaunggulan

(1) 3 bentuk bandéra anu populér dina sistem tiang bendera anu sami, ngahémat biaya anjeun sareng ruang sahamDirancang ku WZRODS sadunya

(2) Kutub komposit karbon nyadiakeun tingkat luhur kateguhan, kakuatan sarta kalenturan ti kutub Aluminium.Jangkungna tihang dugi ka 7 m

(3) Pamasangan plug-in gampang dirakit & ngamankeun kana posisi

(4) Wide rentang pilihan basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

(5) Sadaya basa sareng sistem bantalan puteran, nyingkahan bandéra tina kusut.

(6) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, Lightweight jeung portabel

GT-1

Spésifikasi

Kode barang Wangun bulu Bentuk teardrop Wangun sagi opat GW per set Panjang bungkusan
jangkungna tampilan Ukuran bandéra jangkungna tampilan Ukuran bandéra jangkungna tampilan Ukuran bandéra
GTB-s 5,8m 5,5m 4,4m 0,9 kg 1,2m
GTB-M 6,8m 6,5m 5,4m 1,2 kg 1,2m
GTB-L 7,8m 7,5m 6,4m 1,5 kg 1,2m

  • saméméhna:
  • Teras: