• page_head_bg

Spanduk Satengah Bulan

Spanduk Satengah Bulan

Katerangan pondok:

Spanduk satengah bulan hampang sareng dibabawa, tiasa dianggo di jero ruangan atanapi di luar, sami sareng spanduk Pop out atanapi spanduk Sideline A-frame, pilihan anu saé pikeun anjeun nyetél tampilan anjeun gancang dina acara.Éta tiasa gampang diatur dina sababaraha menit sareng dibungkus dina ukuran anu alit.Anjeun ngan bisa ngarobah grafik lamun pesen anjeun robah.bisa dipaké salaku tampilan tunggal atawa ganda sided.

Aplikasi: acara olahraga, arena, konser, festival jsb.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk satengah bulan Lightweight, portabel, tiasa dianggo di jero ruangan atanapi luar, sami sareng spanduk Arch tapi langkung luhur, pilihan anu saé pikeun anjeun nyetél tampilan anjeun gancang dina acara.Éta tiasa disetél kalayan gampang dina sababaraha menit.Anjeun ngan bisa ngarobah grafik lamun pesen anjeun robah.bisa dipaké salaku tampilan tunggal atawa ganda sided.

Kaunggulan

(1) Gampang nyetél ku saukur ngageser kutub ngaliwatan kantong kutub grafis.

(2) Super lightweight jeung stand portabel kalayan panjang angkutan 1.1m wungkul

(3) Grafik panel ganda

(4) kutub komposit awét sarta fléksibel, Mawa kantong na Pegs kaasup

(5) Unggal panel Tunggal sareng spike tiasa dianggo nyalira salaku spanduk kubah

HALF-MOON-BANNER-1

Spésifikasi

Dimensi tampilan Panjang bungkusan. Perkiraan GW
2.0*1.0m 1.1m 1,5 kg

  • saméméhna:
  • Teras: