• page_head_bg

Jero rohangan Arch Ring

Jero rohangan Arch Ring

Katerangan pondok:

Cincin Arch jero rohangan nyaéta Gerbang ngalayang Micro FPV pikeun Tiny Whoop Inductrix sareng Micro Racing Drones, pamakeanna sami sareng gerbang ring jero ruangan sareng gerbang D jero ruangan tapi bentukna béda.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.Kalawan sababaraha pilihan ningkatna, éta gampang pikeun ngawangun rupa-rupa kursus.


Rincian produk

Tag produk

Cincin Arch jero rohangan nyaéta Gerbang ngalayang Micro FPV pikeun Tiny Whoop Inductrix sareng Micro Racing Drones, pamakeanna sami sareng gerbang ring jero ruangan sareng gerbang D jero ruangan tapi bentukna béda.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.Kalawan sababaraha pilihan ningkatna, éta gampang pikeun ngawangun rupa-rupa kursus.

Kaunggulan

(1) Framing nyaéta rod fiberglass padet, ferrules logam

(2) Dasar pilihan sapertos cangkir nyeuseup, paku taneuh, bantalan magnét atanapi basa Aluminium supados stabil dina waktos anu béda.

(3) Gampang ngumpul, portabel pikeun dibawa ka mana waé

(4) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, ukuranana packing leutik, lightweight

MINI-ARCH-RING-1

Spésifikasi

Kode barang produk Dimensi tampilan
Cincin Arch jero rohangan 90*60 cm

  • saméméhna:
  • Teras: