• page_head_bg

Jero rohangan D Gerbang

Jero rohangan D Gerbang

Katerangan pondok:

Gerbang D jero rohangan nyaéta Gerbang balap FPV anu dilakukeun pikeun kontes balap drone, panggunaanana sami sareng gerbang ring jero ruangan tapi bentukna béda.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.Kalawan sababaraha pilihan ningkatna, éta gampang pikeun ngawangun rupa-rupa kursus.


Rincian produk

Tag produk

Gerbang D jero rohangan nyaéta Gerbang balap FPV anu dilakukeun pikeun kontes balap drone, panggunaanana sami sareng gerbang ring jero ruangan tapi bentukna béda.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.Kalawan sababaraha pilihan ningkatna, éta gampang pikeun ngawangun rupa-rupa kursus.

Kaunggulan

(1) Framing nyaéta rod fiberglass padet, ferrules logam

(2) Dasar pilihan sapertos cangkir nyeuseup, paku taneuh, bantalan magnét atanapi basa Aluminium supados stabil dina waktos anu béda.

(3) Gampang ngumpul, portabel pikeun dibawa ka mana waé

(4) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, ukuranana packing leutik, lightweight

MINI-ARCH-GATE-1

Spésifikasi

Kode barang produk Dimensi tampilan
CYM-M1 Gerbang D jero rohangan leutik 39,5 * 30,5 cm
CYM-M2 Jero rohangan D Gerbang sedeng 54*41,5 cm
CYM-M3 Gerbang D jero rohangan ageung 66,7 * 53,6 cm

  • saméméhna:
  • Teras: