• page_head_bg

Jero rohangan Ring Gerbang

Jero rohangan Ring Gerbang

Katerangan pondok:

Gerbang ring jero rohangan, desain pop-kaluar, gerbang balap drone anu hampang sareng portabel sareng Loopholes di sabudeureun gerbang anu tiasa ngaliwat jalur lampu, langkung seueur pangkalan pilihan anu sayogi, langkung pikaresepeun pikeun balap.


Rincian produk

Tag produk

Gerbang ring jero rohangan, desain pop-kaluar, gerbang balap drone anu hampang sareng portabel sareng Loopholes di sabudeureun gerbang anu tiasa ngaliwat jalur lampu, langkung seueur pangkalan pilihan anu sayogi, langkung pikaresepeun pikeun balap.

Kaunggulan

(1) Framing nyaéta spring baja awét, desain pop-kaluar, gampang ngalipet

(2) Dasar pilihan sapertos cangkir nyeuseup, paku taneuh, bantalan magnét atanapi basa Aluminium supados stabil dina waktos anu béda.

(3) unggal Gerbang kalawan Velcro dina dua sisi, jadi 4 Gerbang misah nu bisa ngagabung babarengan jeung ngarobah tina Gerbang datar ka Gerbang kubus

(4) unggal gerbang sareng puteran pikeun ngagantung tina siling atanapi jalur lampu pikeun ngaliwat

(5) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, ukuranana packing leutik, lightweight sarta gampang pikeun dibawa

MINI-RING-GATE-1

Spésifikasi

Kode barang produk Dimensi tampilan
CYY-M1 Gerbang ring jero rohangan Leutik Φ30-50cm
CYY-M2 Gerbang ring jero rohangan Medium Φ47-72 cm
CYY-M3 Gerbang ring jero rohangan ageung Φ60-92,5 cm

  • saméméhna:
  • Teras: