• page_head_bg

K Banner

K Banner

Katerangan pondok:

K banner mangrupikeun produk desain kalayan grafis bentuk trapeze.Batur ogé ngaranna éta agul bandéra, Lamun Anjeun keur pilari spanduk pikeun nangtung kaluar dina acara dagang atawa acara jalan nanaon, coba banner K kami!Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Kawinan, Pesta


Rincian produk

Tag produk

K banner mangrupikeun produk desain kalayan grafis bentuk trapeze.Batur ogé ngaranna éta agul bandéra, Lamun Anjeun keur pilari spanduk pikeun nangtung kaluar dina acara dagang atawa acara jalan nanaon, coba banner K kami!Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.

Kaunggulan

(1) Gaya spanduk unik sareng daérah grafis anu ageung

(2) Gampang nyetél sareng ngahapus

(3) Unggal set hadir kalawan kantong mawa.Portabel sareng genah.

(4) rupa-rupa basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

K-BANNER-3

Spésifikasi

Kode barang jangkungna tampilan Ukuran bandéra Ukuran bungkusan
KB25 2,5m 3,93 * 1,15m 1m
KB34 3,4m 2,86 * 1,1m 1,5m
KB47 4,7m 2.0*0.8m 1,5m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin