• page_head_bg

Banner lantera

Banner lantera

Katerangan pondok:

Spanduk seuneu, ogé katelahBanner lanteras, nu branding inovatif solusi tampilan indoor na outdoor, diprint dina 3 sisi, leuwih spasi pikeun pangiriman pesen ti bandéra tradisional, gerak puteran nyieun 360 ° view dina angin, pesen anjeun bisa ditempo ti sagala arah.Gampang ngumpul sareng katingali pisan.

Aplikasi:Cocog jeung spasi komérsial, fairs, acara indoor na outdoor.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk lantera Spinning kami diprakarsai dirancang ku urang di sakuliah dunya saprak 2012, adopts struktur pigura payung tilepan nu matak ngamudahkeun pikeun nyetél atawa ngabongkar.

Kutub pigura kami didamel tina komposit karbon, anu gaduh kakuatan sareng kalenturan anu langkung luhur.Éta moal leungit bentuk dina kaayaan angin.

Bagian spanduk kalebet percetakan 3 wajah, anu sayogi sareng 3 karya seni anu béda.Visibilitas 360° nunjukkeun éfék tampilan anu langkung saé sareng narik perhatian pikeun merek anjeun

Taya parabot diperlukeun pikeun ngumpul, gampang tur merenah pikeun beroperasi pikeun customer tungtung.Pigura hadir kalawan kantong oxford mawa, tangguh tur merenah pikeun mawa pikeun acara béda.

Lega rentang basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

Kain tiasa ditukeurkeun sareng disarankeun poliéster knitted 240GSM, cukup kandel ku kituna henteu aya transparansi karya seni anu katingali tina sisi sabalikna.

Kaunggulan

(1) Tilepan pigura payung, gampang pikeun nyetél tur ngabongkar.

(2) 3 sisi tiasa dicitak, daérah anu langkung ageung pikeun nyebarkeun pesen anjeun

(3) Grafik bisa gampang dirobah

(4) Muter lancar dina angin

(5) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lampu jeung portabel.

LANTERN-BANNER-2

Spésifikasi

Kode barang Dimensi tampilan Ukuran Bandéra Perkiraan beurat kotor
TDC10145 2,2m * 0,76m 1,45m * 1,05m * 3pcs 1,5 kg
TDC076166 2,6m * 1,05m 1,71m * 1,08m * 3pcs 2 kg

  • saméméhna:
  • Teras: