• page_head_bg

Banner Daun

Banner Daun

Katerangan pondok:

Bandéra daun anu unik sareng elegan ngahurungkeun sumbu sareng nampilkeun pesen anjeun sacara jelas, Éta pasti bakal ngabantosan acara anjeun sareng narik klien.Lightweight sarta gampang pikeun ngumpul.Opat bentuk pikeun pilihan anjeun.

Aplikasi:Kajadian olahraga, acara promosi, festival, klub, mall, konperénsi, acara jalan sareng pameran dagang.


Rincian produk

Tag produk

Desain Banner Daun A / B / C, konstruksi sarua tapi panjang kutub béda.Hardware diwangun ku dua set kutub sareng hiji bracket logam bentuk Y

Desain D mangrupikeun spanduk 3D sareng ngadopsi struktur pigura payung lipat anu ngagampangkeun nyetél atanapi ngabongkar.

Spanduk daun tiasa muter dina angin, anu narik perhatian sareng nampilkeun pesen anjeun ka anu ngaliwat.Tiang spanduk didamel tina bahan komposit karbon anu tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami sanajan dina kaayaan angin

Desain D, benefited tina bentuk 3D rada melengkung, rotates leuwih lancar ti 3 wangun séjén

Tiang bendera Daun hadir sareng kantong oxford anu ogé tiasa ngapak spanduk / dasar / Y-bracket di jero.

Kaunggulan

(1) A pin tarikan dina logam Y-bracket matak ngamudahkeun pikeun nyetél tur nyandak handap

(2) Unikjeung pikaresepeungaya spanduk ngajadikeun eta refreshing

(3) Unggal set hadir kalawan mawa kantong.Portabel sareng hampang

(4) rentang lega tinapilihan dasarsadia pikeun nyocogkeun aplikasi bédas

Kode barang

produk

jangkungna tampilan

Ukuran bandéra

Ukuran bungkusan

LB30

Spanduk Daun A

3m

2.6*0.9m

1,5m

LEAF-BANNER--A
LEAF-BANNER-B

Kode barang

produk

jangkungna tampilan

Ukuran bandéra

Ukuran bungkusan

TCG-567

Spanduk Daun B

3m

2,6 * 0,75m

1,5m

Kode barang

produk

jangkungna tampilan

Ukuran bandéra

Ukuran bungkusan

TCG-568

Spanduk Daun C

3m

2.5*0.9

1,5m

LEAF-BANNER-C
LEAF-BANNER-D

Kode barang

produk

jangkungna tampilan

Ukuran bandéra

Ukuran bungkusan

LBF-894

Spanduk Daun D

1,5m

1x0,8m

1,5m


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin