• page_head_bg

Banner Base Magnét

Banner Base Magnét

Katerangan pondok:

Spanduk dasar magnét mangrupikeun alat pariwara anu saé pikeun dianggo dina mobil atanapi rak logam.3 bentuk béda (bulu / teardrop / sagi opat) aya.Aya opat sapotong magnet kuat napel dina dasarna.Tur éta sudut-adjustable, anjeun tiasa gaduh sudut katuhu nu peryogi.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk dasar magnét mangrupikeun solusi anu hadé pikeun dianggo dina mobil atanapi rak logam.3 bentuk béda (bulu / teardrop / sagi opat) aya.Aya opat sapotong magnet kuat napel dina dasarna.Tur éta sudut-adjustable, anjeun tiasa gaduh sudut katuhu nu peryogi.

Kaunggulan

(1) Diprakarsai dirancang ku WZRODS sakuliah dunya

(2) Konstruksi rotasi ensures kutub jeung bandéra 360 derajat rotasi

(3) Sudut adjustable

(4) Karét coated magnet ngajaga cet mobil ti scratch

(5) Opat liang screw dina dasarna salaku pilihan

(6) 2 bentuk dina sistem kutub 1 ngahémat biaya sareng rohangan anjeun.

MAGNET-BANNER-z

Spésifikasi

Wangun Bandéra Dimensi tampilan Ukuran Bandéra Beurat Hardware
Cimata 75 cm * 33 cm 59 cm * 24 cm 0,13 kg
Bulu 70 cm * 26 cm 58.5cm * 24.5cm 0,13 kg
Sagi opat 70 cm * 26 cm 52 cm * 23 cm 0,15 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin