• page_head_bg

spanduk Magnum

spanduk Magnum

Katerangan pondok:

Advertising Magnum Banner, spanduk anu unik sareng bergaya kalayan bentuk gelas anggur, gampang dirakit sareng dibongkar, hampang sareng dibabawa, alat tampilan anu hargana pikeun merek sareng iklan.Naha di jero atanapi di luar dina dinten angin, tiang bendera anu kuat tina spanduk Magnum bakal jangkung sareng narik perhatian.

Aplikasi:Acara olahraga, acara promosi, festival, klub, mall, konperénsi, acara jalan sareng acara dagang


Rincian produk

Tag produk

Hardware spanduk magnum kalebet kutub, hiji bracket logam bentuk Y sareng kantong mawa, beurat total sakitar 1kg wungkul.Spanduk magnum mangrupikeun portabilitas anu luhur, anjeun tiasa ngabungkus spanduk grafis / dasar / Y-bracket di jero kantong mawa sareng ngangkut ka lokasi anu béda kalayan gampang.

Taya parabot diperlukeun pikeun ngumpul, gampang tur merenah pikeun beroperasi pikeun customer tungtung.

Lega rentang basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda, kalawan base stand bearing kami, spanduk bisa muterkeun lalaunan dina angin ngahiliwir, nyieun 360 ° view dina angin, nu metot perhatian sarta nembongkeun pesen anjeun ka passersby.Tiang spanduk didamel tina serat komposit karbon anu tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami sanajan dina kaayaan angin

Percetakan grafis khusus anu tiasa janten sisi tunggal atanapi dua sisi tiasa ditukeurkeun

Kaunggulan

(1) Gampang nyetél sareng ngahapus

(2) Gaya spanduk anu unik sareng pikaresepeun ngajantenkeun nyegerkeun

(3) Unggal set hadir kalawan mawa kantong.Portabel sareng hampang

(4) rentang lega tinapilihan dasarpikeun nyocogkeun aplikasi béda

MAGNUM-BANNER

Spésifikasi

Kode barang jangkungna tampilan Ukuran percetakan Ukuran bungkusan
MB21 2m 1,2 * 0,6m 1,5m
MB31 3m 2.0*1.0m 1,25m

Panggihan deui urangtihang spanduk unik,stand tampilan 3Djeungpilihan dasar


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin