• page_head_bg

Mini Bandéra Series

  • Tabletop Beachflag

    Tabletop Beachflag

    The Mini Tabletop beachflag anu lightweight, kit hardware ngawengku dua bagian kutub serat sarta hiji basa logam dina kantong zippered leutik, gampang pikeun ngarambat kalawan, 3 wangun populér sadia (bendera bulu / teardrop bandéra / bandéra sagi opat).

     

  • Suction Cup Banner

    Spanduk cangkir nyeuseup

    Bendera cangkir nyeuseup, wadah bandéra sareng cangkir nyeuseup tiasa digantelkeun kana permukaan lemes sapertos kaca / ubin / logam.3 bentuk anu béda (bandéra bulu / bandéra teardrop / bandéra sagi opat) sayogi.Desain pigura sudut-adjustable, anjeun tiasa gaduh sudut katuhu nu peryogi.Pivoting kutub ngamungkinkeun bandéra ngahurungkeun kalawan angin.Hiji alat tampilan promosi idéal pikeun Dealerships, Réstoran, Kajadian, mall balanja jeung leuwih!

  • Strong Suction Cup Banner

    Banner Piala Nyeuseup Kuat

    Banner cangkir nyeuseup anu kuat dirarancang pikeun aplikasi khusus anu peryogi kakuatan anu kuat pikeun tuangeun dina permukaan anu mulus sapertos kaca sareng jandéla mobil.Alat anu saé pikeun iklan luar.Dites dina laju nepi ka 120km/jam dina kandaraan anu gerak.

  • Magnetic Base Banner

    Banner Base Magnét

    Spanduk dasar magnét mangrupikeun alat pariwara anu saé pikeun dianggo dina mobil atanapi rak logam.3 bentuk béda (bulu / teardrop / sagi opat) aya.Aya opat sapotong magnet kuat napel dina dasarna.Tur éta sudut-adjustable, anjeun tiasa gaduh sudut katuhu nu peryogi.

  • Clip Banner

    Klip Spanduk

    Spanduk klip mangrupikeun pilihan kreatif pikeun promosi sareng narik perhatian dina rohangan anu alit.The beurat-tugas clamp palastik bisa kalayan gampang klip on pipe / tube / pager jsb, 3 wangun populér (bendera bulu / teardrop bandéra / bandéra sagi opat) sadia.

  • Car Window Banner

    Banner Jandela Mobil

    Bandéra jandela mobil patén kami, ogé disebut bandéra clip-on, gampang napel kana jandéla mobil atanapi treuk, 3 bentuk populér (bandéra bulu / bandéra teardrop / bandéra sagi opat) sayogi.Pivoting kutub ngamungkinkeun bandéra robah jadi angin, meunang leuwih perhatian kana pesen anjeun.Desain klip jandela dua-sapotong ngamungkinkeun bandéra & kutub bisa dihapus gampang tanpa rolling handap jandela.