• page_head_bg

Warta

Kusabab Maret taun 2020, COVID-19 nyebar gancang di Éropa sareng Amérika, tempat-tempat dimana palanggan urang aya seueurna kapangaruhan sareng bahkan dikonci.Dina waktos éta, kaayaan COVID-19 parantos dikawasa sacara saé di Cina sareng para ahli médis Cina parantos nyimpulkeun sababaraha pangalaman sareng metode ngeunaan cara ngajagaan tina virus sareng tetep aman.

Pikeun babagi informasi penting ieu kalawan konsumén Wzrods, staf Wzrods dijieun instruksi sarta ngirimkeun ka unggal customer.Penjual Wzrods ogé terus komunikasi sareng para nasabah pikeun ngajelaskeun pancegahan.

news-5

Cara anu sanés, Sanaos masker médis masih terbatas sareng mahal di China dina awal taun 2020, Wzrods ngagaleuh 7000pcs masker médis sareng dikirim ka langkung ti 40 palanggan salaku hadiah gratis pikeun ngabantosan klien anu sesah sumber masker bahkan nanggung biaya angkutan internasional anu mahal. pikeun sawatara di antarana

news-6
news-7

kado haneut ieu kacida tampi ku konsumén, sarta konsumén ngawaler Wzrods kalayan nuhun sarta pangajén.


waktos pos: May-17-2021