• page_head_bg

Gerbang Arch luar

Gerbang Arch luar

Katerangan pondok:

Gerbang lengkungan luar nyaéta gerbang hawa anu paling populér anu ngamungkinkeun anjeun nyetél lagu balapan FPV anu nangtang kalayan gampang sareng gancang, Pilihan anu sampurna pikeun panitia FPV Race, klub bahkan pikeun individu anu hoyong nguji sareng ningkatkeun kaahlian ngalayang FPV.

Ogé dipaké pikeun festival promo atawa acara tampilan, Contona, a Mimitian atawa finish garis pikeun acara klub senang.

Grafik tiasa disaluyukeun, lawon nilon tangguh kuat pikeun panggunaan indoor / outdoor.

Aya 3 pilihan dasar utama pikeun nyocogkeun permukaan anu béda sareng lokasi tampilan.

Aplikasi: Lagu balapan FPV, promo festival atanapi tampilan acara


Rincian produk

Tag produk

Gerbang lengkungan luar nyaéta gerbang hawa anu paling populér anu ngamungkinkeun anjeun nyetél lagu balapan FPV anu nangtang kalayan gampang sareng gancang, Pilihan anu sampurna pikeun panitia FPV Race, klub bahkan pikeun individu anu hoyong nguji sareng ningkatkeun kaahlian ngalayang FPV.

Ogé dipaké pikeun festival promo atawa acara tampilan, Contona, a Mimitian atawa finish garis pikeun acara klub senang.

Grafik tiasa disaluyukeun, lawon nilon tangguh kuat pikeun panggunaan indoor / outdoor.

Kaunggulan

(1) Sectional komposit serat kutub jeung konektor logam, leuwih kuat pikeun pamakéan outdoor jangka panjang sarta gampang angkutan / neundeun / ngumpul

(3) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lightweight jeung portabel.

(4) Digabungkeun sareng bandéra Corner / Gerbang Arch pikeun nyetél sirkuit balap.

(5) Angin hook na string kaasup, sangkan Gerbang stabil dina angin.

(6) rupa-rupa basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

BIG-ARCH-GATE-2

Spésifikasi

Kode barang produk Dimensi tampilan Ukuran bungkusan
CYM-1 Gerbang Arch luar Leutik 2,1 * 1,45m 1.35M
CYM-2 Gerbang lengkungan luar Sedeng 3,1 * 1,7m 1.35M
CYM-3 Gerbang lengkung luar ageung 3,8 * 1,9m 1.35M

  • saméméhna:
  • Teras: