• page_head_bg

Gerbang buleud outdoor

Gerbang buleud outdoor

Katerangan pondok:

Gerbang buleud luar, mangrupikeun salah sahiji jinis Gerbang Balap Quadcopter populér anu anjeun teu hoyong sono, dirarancang sacara éksklusif pikeun balap drone.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.kualitas luhur FPV Racing Air Gerbang ring.
Bandéra didamel tina lawon rajutan poliéster sareng cukup kuat pikeun dianggo di luar dina kalolobaan cuaca.


Rincian produk

Tag produk

Gerbang buleud luar, mangrupikeun salah sahiji jinis Gerbang Balap Quadcopter populér anu anjeun teu hoyong sono, dirarancang sacara éksklusif pikeun balap drone.bahan kualitas sarta profésional, katingal rengse.kualitas luhur FPV Racing Air Gerbang ring.Bandéra didamel tina lawon rajutan poliéster sareng cukup kuat pikeun dianggo di luar dina kalolobaan cuaca.

Kaunggulan

(1) kutub serat komposit, leuwih kuat pikeun pamakéan outdoor jangka panjang.

(2) Gampang ngumpul, portabel pikeun dibawa ka mana waé

(3) Unggal set hadir kalawan kantong mawa, lightweight jeung portabel.

(4) Digabungkeun sareng bandéra Corner / Gerbang Arch pikeun nyetél sirkuit balap.

(5) Angin hook na string kaasup, sangkan Gerbang stabil dina angin.

(6) Dasar pilihan pikeun ngajantenkeun stabil dina waktos anu béda

ROUND-GATE-3

Spésifikasi

Kode barang produk Dimensi tampilan Ukuran bungkusan
Gerbang buleud luar Φ1.9*φ1.4m

  • saméméhna:
  • Teras: