• page_head_bg

Ngaliwatan Banner Mobil

Ngaliwatan Banner Mobil

Katerangan pondok:

Dupi anjeun gaduh gangguan nangtung kaluar dina acara mobil?Coba dina spanduk mobil.Mobil anjeun tiasa katingali tina kajauhan sareng narik seueur perhatian.Ieu mangrupikeun cara anu gampang sareng saé pikeun nyorot kendaraan khusus atanapi stan tampilan dina pameran dagang di jero ruangan atanapi di luar (Ulah Anggo dina Kaayaan Berangin)


Rincian produk

Tag produk

Dupi anjeun gaduh gangguan nangtung kaluar dina acara mobil?Coba dina spanduk mobil.Mobil anjeun tiasa katingali tina kajauhan sareng narik seueur perhatian.Ieu mangrupikeun cara anu gampang sareng saé pikeun nyorot kendaraan khusus atanapi stan tampilan dina pameran dagang di jero ruangan atanapi di luar (Ulah Anggo dina Kaayaan Berangin)

Kaunggulan

(1) Lightweight, kutub komposit karbon awét

(2) Sistem anu gampang dianggo, teu aya alat anu diperyogikeun

(3) Kutub datangna kalawan mawa kantong, lightweight tur portabel

OVER-THE-CAR

Spésifikasi

Dimensi tampilan Ukuran spanduk Ukuran bungkusan
3 x 2,3 m 2 x 1,4 m 1,6m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin