• page_head_bg

Leuwih The Table Banner

Leuwih The Table Banner

Katerangan pondok:

Hiji gampang-to-ngumpul Table Backdrop Banner Stand, Aya sababaraha cara pikeun ngagunakeun Over-the luhur spanduk tabel ieu.Pikeun nempatkeun éta dina méja paméran pikeun pedaran produk atanapi paméran anjeun;salaku latar pikeun dipintonkeun dina tabél.
Sadia pikeun tabel 4ft, 6ft jeung 8ft


Rincian produk

Tag produk

Hiji gampang-to-ngumpul Table Backdrop Banner Stand, Aya sababaraha cara pikeun ngagunakeun Over-the luhur spanduk tabel ieu.Pikeun nempatkeun éta dina méja paméran pikeun pedaran produk atanapi paméran anjeun;salaku latar pikeun dipintonkeun dina tabél.

Sadia pikeun tabel 4ft, 6ft jeung 8ft

Kaunggulan

(1) Lightweight, kutub komposit awét jeung sudut aluminium

(2) Sistim clamp gampang-to-pamakéan napel sagala méja;euweuh parabot diperlukeun

(3) Pigura modular, jangkungna jeung lebar adjustable

(4) Datang jeung mawa kantong, portabel tur lightweight

OVER-THE-TABLE-BANNER

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin