• page_head_bg

P spanduk

P spanduk

Katerangan pondok:

Spanduk P nyaéta desain anu unik kalayan bentuk satengah bunderan sareng spanduk lawon anu tegang.Anjeun tiasa gaduh sisi tunggal atanapi ganda dicitak pikeun nembongkeun pesen anjeun.Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Idéal pikeun tampilan umum, yard mobil jeung acara indoor atanapi outdoor.


Rincian produk

Tag produk

Spanduk P nyaéta desain anu unik kalayan bentuk satengah bunderan sareng spanduk lawon anu tegang.Anjeun tiasa gaduh sisi tunggal atanapi ganda dicitak pikeun nembongkeun pesen anjeun.Dijieunna tina bahan komposit karbon tiasa ngajamin anjeun nganggo waktos anu lami.Idéal pikeun tampilan umum, yard mobil jeung acara indoor atanapi outdoor.

Kaunggulan

(1) gaya spanduk unik ngajadikeun eta refreshing

(2) Wewengkon grafik badag sarta pesen salawasna bisa dibaca

(3) Gampang nyetél tur takedown

(4) Unggal set hadir kalawan mawa kantong.Portabel sareng hampang

(5) rupa-rupa basa sadia pikeun nyocogkeun aplikasi béda

P-BANNER-1

Spésifikasi

Kode barang jangkungna tampilan Ukuran bandéra Ukuran bungkusan
PB148 1,48m 0,91*0,49m 1,5m
PB245 2,45m 1,48*0,8m 1,5m
PB365 3,65m 2,4*0,99m 1,5m

  • saméméhna:
  • Teras:

  • HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin