• page_head_bg

Pop Up Banner nangtung

Pop Up Banner nangtung

Katerangan pondok:

Pop up spanduk nangtung nyaéta A-Frame Structure.Gampang dianggo, ngalipet, nyimpen sareng ngangkut.Modél spanduk pop up anu sanés pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.Hal ieu loba dipaké dina lapangan golf, festival usum panas, kebon, teras na acara pantai jeung kagiatan lianna.Dijieun pikeun luar, éta tahan, aman, dibabawa sareng cocog pikeun tampilan pamasaran.


Rincian produk

Tag produk

Pop up spanduk nangtung nyaéta A-Frame Structure.Gampang dianggo, ngalipet, nyimpen sareng ngangkut.Modél spanduk pop up anu sanés pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.Hal ieu loba dipaké dina lapangan golf, festival usum panas, kebon, teras na acara pantai jeung kagiatan lianna.Dijieun pikeun luar, éta tahan, aman, dibabawa sareng cocog pikeun tampilan pamasaran.

Kaunggulan

(1) baja spring kandel salaku hardware, nu bisa assure karya seni nampilkeun permukaan datar.

(2) Éta tiasa dilipat ku jalma tunggal dina sababaraha detik.

(3) bagian dicitak bisa gampang diganti.

(4) Unggal set dina kantong mawa.Lampu sareng portabel.

(5) ditambahkeun beurat lumaku (pegs, kantong cai, jsb)

VERTICAL-POP-UP

Spésifikasi

Kode barang Ukuran tampilan Ukuran bungkusan Perkiraan GW
UP21 1,5x0,8m 1,9 kg
Ka luhur22 1,8 x 1m

  • saméméhna:
  • Teras: